Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám pevný internet od O2 (50MB). Platím cca 2 roky 599Kč. Je v tom i pravidelná splátka za modem 99Kč. Teď jak se měnilo O2 TV na ONE play (o které mimochodem nemám absolutně žádný zájem), se zvedla i cena, aniž by se mě někdo ptal nebo nahlásil. Minulý měsíc bylo vyúčtování najednou 610Kč a tento měsíc 648Kč. Prý zvednutí ceny kvůli migraci služeb a přidání O2 security, o které jsem neměl zájem, stejně jako o jejich one play. Nikdo se neptal, prostě to tam najebali a plať víc. Docela mě serou s tímhle přístupem.
Nyní platím ten jejich předražený modem, ale jakmile ho doplatím, končím s těmi šmejdy. Tenhle přístup se mi hrubě nelíbí.
Ano, email jsem také dostal s tím, že ať nic neměním, že to bude možné až se služby spojí nebo něco v tom smyslu, ale nikde nebylo jediné slovo o tom, že by se mi služba zdražovala.
Tohle je celá zpráva, která mi přišla emailem:
Oneplay v sobě spojuje O2 TV a Voyo, najdete v něm i největší knihovnu filmů a seriálů v češtině a spoustu nových funkcí. Stačí si do mobilu nebo televize stáhnout novou aplikaci Oneplay a přihlásit se stejným jménem a heslem jako do O2 TV. U set-top boxu proběhne všechno automaticky. Stačí ho jenom zapnout a můžete se rovnou začít dívat.
Co se pro Vás mění?
Vaši O2 TV jsme převedli na Oneplay, takže ode dneška už platíte jen za Oneplay. Aplikaci O2 TV si tedy můžete klidně odinstalovat. Do Oneplay jsme Vám z O2 TV přenesli Vaše nastavení a nahrávky.
Jinak to máte super. U nás bohužel optika není a mám klasický internet vzduchem. Stejně rychlý jako O2 je u nás i od T-mobile a jelikož jsme s manželkou v Magentě, tak budu asi uvažovat o změně poskytovatele.
Dobrý den, sice nemáte dotaz, ale odpovím Vám - jsem na tom obdobně, ale dostal jsem o tom informaci předem a to mailem (pokud Vy nikoliv, tak ho možná najdete ve Spamu nebo jste to přehlédl v doručené poště). Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.