Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak posunout obraz?

Od: babkazov® odpovědí: 4 změna:

Z nějakého, mi neznámého důvodu se na displeji posunul obraz. Levý okraj je pod rámem displeje. U tří stran šipkami jdou obraz posunout, ale levá strana šipky nemá. Displej je samostatně, myš i klávesnice také. Jsou napojeny na na notebook. *mir*Omlouvám se za slovník, ale lépe to neumím. Jsem a zůstanu slabým uživatelem. Prosím o radu velmi návodnou. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Vyfoťte prosím displej (jeho tlačítka), nebo aspoň napište přesný typ. Potom ještě vyfoťte jak je připojený k počítači. Hodně displejů mělo u analogového přenosu obrazu možnost "autokalibrace", kdy se takto rozjetý obraz opět pěkně vystředil.
Jinak bych pro začátek bych zkusím počítač restartovat a kabel mezi displejem a počítačem na obou stranách odpojit a znovu připojit.
hodnocení

Moc děkuji. To nejjednodušší je nejúčinnější. Restart nepomohl, tak jsem ho celého vypla a vytáhala všechny šnůry. A bezva! Všechno je zpět a tak, jak má být.

fandaporadny
hodnocení

2x

Vyzkoušejte klávesové zkratky (Intel).

Ctrl + Alt +↓ - Otočte obrazovku vzhůru nohama.

Ctrl + Alt +→ - Otočte obrazovku o 90° doprava.

Ctrl + Alt +← - Otočte obrazovku o 90° doleva.

Ctrl + Alt +↑ - Vraťte obrazovku do standardní orientace na šířku.

hodnocení

Děkuji za váš čas a snahu mi pomoci. Marné volání, když už, tak se bojím, že to pokazím. :-D Historka? Televize, vůbec netuším, co všechno umí. Když mi pes Dorka, šlápla na ovladač, to bylo to úžasné. Najednou jsem měla akvárium a vůbec jsem netušila, kde se to vzalo. *smich2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]