Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stalker 2

Od: zuko® odpovědí: 8 změna:

Ahoj. Hrají hru Stalker 2 a mám takový dotaz ohledně patche 1.5. nešlo my zbírat maso z mutantu a pak ho prodát, odstranil jsem mody a pořád my nejde sbírat maso k prodejí, neví někdo co s tím a jak se to dá vyřešit? Byl bych rád za každou radu čím to asi je.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel*
hodnocení

0x

Já vždycky hledal takové věci na forech a diskusích o hrách a často našel. Dobré je hledat i v angličtině. Pokud jde o chybu hry tak se to stává vždy i jiným. Co s tím má společné patch fakt nevím. Ten je právě na to, aby to zalepil.

hujerml

A než budeš hledat návod v Angličtině , doporučuji se doučit mateřský jazyk (My , sbírat apod!)

k2

@hujerml: A nez Vy budete nekoho poucovat o CJ, doporucuji si ten matersky jazyk dostudovat a doucit taktez...

A az se to doucite, tak pokracujte studiem psani carek ve vetach.

pavel*

hujer : Fakt nevím o čem mluvíš. Nikde chybu nemám a už vůbec to o čem mluvíš ve větě nemám a pokud nemáš nic k tématu tak vypadni. I kdybych tam chybu měl tak co?

hujerml

pavel- moc si ti omlouvám, česky se musí doučit tazatel My- mi , sbírat zbírat apod... Kdo se má na to dívat?

pavel*

Hujer : já už jsem se lekl. Ne že bych neudělal nikdy chybu, ale nějak mi to nesedělo. Měj je skvěle.

hodnocení

UŽ JSEM TO VYŘEŠIL. Stačilo hrát novou hru.

pavel*

Vida je dobré zkusit vše. Já řešil takových záhad nespočet. Tak at Stalker 2 baví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]