Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počítač se pořád odpojuje od wifi

Od: sitovyprijimac odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám už delší problém s notebookem, který se často odpojuje od wi-fi. Třeba mám něco puštěného, něco hledám na internetu a najednou mi blikne hláška ,,nejste připojeni k internetu". Přitom vidím, že wifi tady je puštěná non-stop a na ostatních zařízeních se mi ukazuje (dokonce i na tom počítači se ukazuje, ale on se od ní odpojuje). nevíte někdo, prosím, čím to může být?

Děkujio

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste pořešit Power Management. Třeba se vám WiFi síťovka uspává ...

riva
hodnocení

0x

Začal bych restartem routeru/přístupového bodu. Pokud se problém vyřeší, může to být chyba/vlastnost jeho firmware. Některé routery umožňují nastavit aby se automaticky (třeba ve 3:00 ráno) restartovaly.

111®
hodnocení

0x

Ve správci zařízení bych se podíval na wifi kartu jestli nemá zaškrtnuto řízení spotřeby Widiws a zrušil to.

hodnocení

0x
U mne to dělá nedaleký televizní vysílač.

hodnocení

0x

Škoda že už není ve Windows funkce Odstranit potíže s připojením...

rt
hodnocení

0x

U mě za to mohl dosluhující router.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]