Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna a scanner bez Wi-Fi

Od: beru odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

k narozeninám si můžu z Alzy vybrat multifunkční tiskárnu do 3500,-. To už je hodně peněz. Potřebuji ji hlavně na skenování, to musí být barevné, tisknout může barevně nebo černobíle, ale radši barevně. Zase tolik tisknout nebudu. Hlavní je ať hezky skenuje z učebnic a atlasu. A úplně nejhlavnější je, aby vůbec nepotřebovala Wi-Fi a nic, budu část roku u babičky a ta nemá internet a já potřebuji aby to normálně fungovalo a vůbec to nepotřebovalo nastavit a nic přes internet. Existuje něco takového? Mám pocit, že vše chce internet jinak to ani nespustíte, ale nerozumím tomu, tak nevím.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

2x

Ty nejlevnější jsou snad právě takové. Připojují se k počítači přes USB. Na počítači jsou nainstalované ovladače a při skenování se výsledek ukládá do počítače.

Ty dražší mají všechny další vymoženosti - připojení LAN - snadná možnost sdílení tiskárny po celém baráku

wifi - možnost tisknout i z mobilu

Něco si vyber a před koupí se tady zeptej. Ale do 3500,- to nebude žádný zázrak.

jm
hodnocení

2x
Naprosto v pohodě seženete v akci tankové tiskárny. Ovladač pro tiskárny občas musí člověk stáhnout z internetu, to můžete mít predchystano na flešce s sebou.. nejsem si jistý jestli mají cd s ovladači v dnešní době.

hodnocení

2x
Mám cca třetím rokem HP multifunkci s dolíváním inkoustu a nemůžu si stěžovat. Neřešte, že má i wifi, může být propojena USB kabelem, taky ji tak provozuji. I fotky jsou s ní v pohodě a inkoust prakticky bezedný.

hodnocení

2x

Wifi nema s internetom nic spolocne v tomto pripade, tlaciaren bude fungovat. Internet je nutny len v prvej faze, ked Windows hlada ovladace. Existuje moznost priamej tlace z mobilu / pocitaca.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]