Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blogy svetu.cz

Od: michaela odpovědí: 5 změna:

MichaelaZdravím.

Bohužel se mi nedaří dohledat blog ...svetu.cz - máte nějaké typy na koho se obrátit, případně jak se k blogům dostat?

Děkuji!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

2x

Doporučuji nevyhledávat ani neklikat, protože i to posune stránku z 385. místa vyhledávání Google na 384., o což bezesporu dotazu jde.

hodnocení

0x

Pokud to není jen pokus o vaší reklamu, tak mne stačilo zadat jen adresu a jsem tam.

Teda pokud je to ono.

http://www.svetu.cz/

Tak jsem lehce nakouknul na uvedený blog a nevím, pro mě to je úplná ptákovina a nesmysl. Doporučuji rozchlastat nápad tohle sledovat. Taky jsem si pro jistotu dal panáka.

Nazdraví.*pivo*

Já zase v práci, tak nemohu*plac*

michaela
hodnocení

Zdravím. Jde o blog www.arik.svetu.cz - budu ráda za jakoukoliv radu. Mně se blog bohužel ani nedaří najít.
Hezký večer
Michaela

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]