Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak změnit velikost písmen?

Od: babkazov® odpovědí: 3 změna:

Notebook nevypínám, jen všechny karty uzavřu a pc uspím. Strašně se bojím, že když ho vypnu, bude po mně chtít všude hesla *plac* Teď jsem ho vypnout musela a při spuštění mám strašně malá písmenka. Věděla jsem, ale zapomněla, jaké klávesy musím stisknout a držet a kolečkem na myši velikost písmen nastavit. Které klávesy to jsou? Krásný víkend z Ostravy přeji všem. A také, krásné léto a dětem krásné prázdniny.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rychlovka
hodnocení

5x

U prohlížeče Ctrl a jezdit kolečem myši točit navrch

mll

Totéž pro spoustu dalších programů (namátkou double commander, arduino ide... všechny novější programy by to měly umět). A u spousty dalších to naopak nefunguje.

Ovšem globálně se mění velikost nejen písma nastavením měřítka v nastavení zobrazení (pravý klik na plochu), víceméně stejně bez ohledu na operační systém (ve windows je přesný název nastavení obrazovky).

hodnocení

rychlovka, moc děkuji. Funguje to. *pusa*

mil, děkuji moc, ale vy si nevíte, že já jsem hoooodně slabý uživatel. *zed* *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]