Nejste přihlášen/a.
Notebook nevypínám, jen všechny karty uzavřu a pc uspím. Strašně se bojím, že když ho vypnu, bude po mně chtít všude hesla Teď jsem ho vypnout musela a při spuštění mám strašně malá písmenka. Věděla jsem, ale zapomněla, jaké klávesy musím stisknout a držet a kolečkem na myši velikost písmen nastavit. Které klávesy to jsou? Krásný víkend z Ostravy přeji všem. A také, krásné léto a dětem krásné prázdniny.
Totéž pro spoustu dalších programů (namátkou double commander, arduino ide... všechny novější programy by to měly umět). A u spousty dalších to naopak nefunguje.
Ovšem globálně se mění velikost nejen písma nastavením měřítka v nastavení zobrazení (pravý klik na plochu), víceméně stejně bez ohledu na operační systém (ve windows je přesný název nastavení obrazovky).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.