Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Nevíte někdo, jestli existuje nějaký takový prográmek, který by z fotky udělal jen obrysy - něco takového, jak posílám v příloze. Děkuji.
GIMP (zdarma) - na pár kliknutí - edge detect, invert, color curves
Samozřejmě by si s tím šlo pohrát víc, podle toho, na co to člověk chce.
Takze Gimp line-art neumi? Tazatelka jiste nechtela ten pravy paskvil... Gimp v dobe AI je nejspis nepouzitelnej
online i když dnes je vše omezené, aby se to platilo ...?
Ale co tě na tom překvapuje? Každý potřebuje jíst, i programátor
co tak udělej práci zadarmo, pojď mi zadarmo postavit barák, nebo naprogramovat aplikaci zadarmo, hurá do toho
Jinak na takhle jednoduchou úlohu existují desítky aplikaci, myslím že v iPhonu to je přímo v kameře kde v reálném čase dokáže je dávat určitě filtry včetně tohoto monochromatického, ať už ve facetime (apple Zaváděl AI machine learning do foťáku v době, kdy 99,99% lidí netušilo co to je) tak i whatsupp filtry
Tuhle když jsem potřeboval rychle z fotky udělat dvoubarevný obrázek pro snadný tisk, tak nejrychlejší bylo na počítači ve windows malování, které tam je asi tak 30 let? Uložit jako dvoubarevný bitmapy... Šlo o vyfocený papír s textem tak jsem chtěl rychle odfiltrovat stupně šedi, stíny
Ale na tuhle ulohu to nebude moc vhodný
Na takovouto jednoduchou úlohu dnes existuje spousty možností a řešení.
Pokud bych hledal konkrétní aplikaci či prográmek na tuto konkrétní úpravu, tak bych se zeptal asi takhle nejen tady - klik : chatgpt.com/... (Kdy nevím jestli je povolené jsem dávat tyto odkazy, nicméně tam je můj dotaz i komplexní odpověď včetně řešení)
Ps: Na podobných AI systémech lze přímo zadat i na programování konkrétní aplikace, která bude umět upravovat obrázky kýženým způsobem anebo dělat jiné věci.
pps: současně jsme se dozvěděli či dovědet mohli (kdo na to klikl) z výše uvedeného odkazu, že tato technika se (prý) jmenuje line-art
Tak jsem to objevila ve PhotofiltreStudio. FILTRY - HRANY - JEDNOBAREVNÉ HRANY... Děkuji všem za odpovědi.
Tady jeden zdarma online. IMAGECHEF. Je tam více možností. Obrázky jen do 1280 pix ale to stačí vyzkoušel jsem jednu fotku a dobré. tech-lagoon.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.