Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Rodina mi umožnila přístup na Oneplay. Dívám se na film. Na malou chvíli vypadlo připojení k internetu. Film se zastavil. Chápu. Internetové připojení se obnovilo, ale film se zasekl na té poslední vteřině. Nejde posunout dopředu ani dozadu. A to ani po novém spuštění Oneplay a ani po vypnutí a opětovném zapnutí počítače. Dokoukám to někdy? Jak?
Vyřešeno, rozhýbala to dcera z mobilu.
Ano, i tam jsem později hledala. Nejsnazší pokus - jiný počítač nebo mobil - byl úspěšný, jenže jen chvíli na rychlé vyzkoušení. Když jsem večer sedla k filmu, bylo to kouslé opět. Jen jinde na té mé "zkoušce". Dalším pokusem jsem vymazala cookies. Rozběhlo se to, dokoukala jsem a začala další díl. Druhý den ten načatý díl opět kouslý. Kontaktovala jsem poskytovatele internetu. I toto radí Oneplay. Uvidíme. Ale i bez Oneplay se dá žít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.