Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Úprava fotografie

Od: wydra® odpovědí: 20 změna:

Prosím, mohl by mi někdo upravit v nějakém grafickém programu jednu fotografii? Jednalo by se o úpravu prstu. Poslala bych ji vnitrni postou.

Dost mi na tom záleží. Stala se chyba při pořizování fotografie a znovu fotografovat není možné.

Děkuji, věřím, že se někdo najde :)

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Záleží o jakou úpravu prstu jde. Dej sem výřez té ruky.
hodnocení

vyrez ruky, potrebuji, aby trčící prst byl zakulacen v kloubu smerem dolu :) jako kdyz mate ruku volne.

Dik!

Úprava fotografie
jiofa

Který kloub? Nebo ještě v prvním článku prstu?

Úprava fotografie #2
jiofa
23.06.25 10:47
Úprava fotografie #3
hodnocení

Bohovskýýý! Tak jeste pridavam obrazek. Jeste aby byl trochu zakulaceny. :))

Úprava fotografie #4
hodnocení

Jeste trochu ohnout aby to bylo prirozenejsi a zacnu premyslet, jak se mam revansovat!? :)

jiofa

Blbě se to dělá, protože to má malé rozlišení. Vzal jsem to zhruba. Dalo by se s tím více vyhrát, s originálem.

Úprava fotografie #5
jiofa

Nepatrně vylepšený.

Úprava fotografie #6
hodnocení

No ten ja uz prave nemam, ale na kvalite tak moc nezalezi, je to takovy dokument. Delate to ve PS? Premyslim, jak ybch to zvladala se svyma znalostma. Ten clanek bych udelala malinko mensi, trochu doleva a staci to! Nebo mi poradte, at uz neotravuju :) Kam bych mohla poslat celou fotku?

jiofa

Dělám to v grafickém editoru Zoner studio. Starší verze jsou snad dostupné zdarma. Vytvořit jde ledacos a záleží na zkušenostech a postupu. Kde to dělají fakt nevím. Jinak zde se někdo nabízel, že to udělá.

pavel

Jofa : dobrá práce vypadá to slušně. To jsi dělal přes masku nebo jak?

hodnocení

Já poděkuju, ono to do prijatelne podoby moc nejde bez predlohy, jak by ten prst mel vypadat. Uz jsem to take vymyslela jak do toho, ale vzdycky to vypada blbe. Abys vedel na co to potrebuju, tak jsou to dva lide, muz a zena, vzdy po 10 letech v pozici gratulace 1 rok, 10, 20, 30, 40...a ta 40 dala dáma ten prst takhle blbe. Chyba fotografa, spechat se nemá.

Ale jeste budu přemýšlet.

Děkuji!

jiofa

Ještě jedna. To je téměř max. co se z přiložené foto nechá udělat.

Úprava fotografie #7

jk2021
hodnocení

2x

Klidně a rád bych vám foto upravil, ale nejsem zde zaregistrovaný (takže žádná vnitřní pošta) a z nějakého mě neznámého důvodu (asi jsem svými odpověďmi někomu šlápl na kuří oko či co) mám na své IP adrese registraci sem zakázanou...

hodnocení

zkuste mi napsat mijaita gmail

hodnocení

2x

Svoje fotografie upravuji v Zoneru. Nevím, jakou úpravu byste si představovala. Fotku mi ale můžete poslat do vnitřní pošty a já se o úpravu pokusím.

hodnocení

2x

Vnitřní poštou nelze poslat fotku. Vnitřní poštou můžete ale poslat svou adresu, mail. ;) Snad by šlo, přidat fotku

k otázce a kdo bude umět, stáhne si ji.

hodnocení

Na fotce jsou dva velke obliceje, proto ji nechci pustit do eteru. a nevim, jak ji mam poslat?

halamus
hodnocení

0x

Já používám program Paint.NET, getpaint.net/...
Pokud potřebujete upravit jen jednu fotku, tak třebas bez instalace Photopea | Online/....

hodnocení

To zkusím, dekuji za tip!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]