Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít funkční odkazy na Darkweb?

Od: galapetr® odpovědí: 3 změna:
Ahoj, marně se snažím dostat na Darkweb, napíšu co vše jsem podle různých rad z netu udělal:1. Prohlížeč Tor mám nainstalovaný2. Windscribe mám nainstalovaný3.Když obojí pustím, v prohlížeči TOR ukáže se vyhledávač DuckDuckGO4. Když do tohoto vyhledávače zadám odkazy s koncovkou onion, které jsem našel na netu (třeba zprávy), vyhledávač delší dobu vyhledává ale vždy se ukáže oznámení "Platnost stránky vypršela".Co dělám špatně?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A proč to děláte tak složitě a do vyhledávače zadáváte odkazy *.onion? Ty můžete dát rovnou do adresního řádku.

Do vyhledávače napište co konkrétně hledáte, stejně jako na googlu a uvidíte co Vám vyjede... pak můžete postupně zkoušet odkazy co DuckDuck našel. Jestli je to z normálního webu, nebo z darkwebu pak poznáte snadno podle adresy.

Jen počítejte s tím, že některé nemusí fungovat, některé mohou obsahovat něco úplně jiného než hledáte a na spoustě jiných budou chtít platbu v bitcoinech... záleží co hledáte.

hodnocení

0x

Proč tam mezi to rveš ještě VPN? Když už, tak si v nastavení zapni bridge. Nevím úplně k čemu ti tam je VPN.

Vyhledávače většinou neindexují .onion domény takže tam toho pravděpodobně moc nenajdeš. Budeš muset přes přímé odkazy.

Jinak to, že většina odkazů nefunguje je normální. Hodně stránek na dark webu není "na stálo".

Nějaké odkazy by měli být na hidden wiki ale ta vypadá že je teď taky nefunkční.

Jestli chceš nějakou co bude fungovat tak facebook má .onion:
facebookwkhpilnemxj7asani/...

Twitter má (momentálně rozbitý) .onion:
twitter3e4tixl4xyajtrzo62/...

Tady by moly být nějaké další linky

mozna
20.06.25 14:23
hodnocení

0x

hmmm

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]