Nejste přihlášen/a.
Posl. dobou mne google po určitém čase z ničeho nic odloguje. Někdy je to při restartu PC. Musím se znovu nalogovat, abych po hodině zjistitl, že jsem opět odlogovaný.
Čím to je?
Zobrazí se tato hláška:
Třeba prohlížeč maže cookies ...
IMHO nechápu, proč být trvale přihlášen na Google. K čemu je to dobré?
Proč bych se měl přihlašovat do googlu nebo youtube? Má to nějaký benefit? (pokud uplaodujete videa, tak je to jasné)
Cookies mají dobu platnosti. Když je nastavená na týden tak po týdnu přestane fungovat.
Pokud je to hlídané jen v prohlížeči tak jde ručně upravit datum "spotřeby" třeba na rok (přes inspect element, karta storage) ale musíš se trefit do správné cookie (bývá jich hodně, můžeš to rozbít, ale opravit to jde vymazáním všech, dobré je poznačit si která to je pro příště). Pokud je to hlídané i na serveru tak ti to nepomůže.
Je možné že existuje víc důvodů proč by se to dělo. Nicméně, toto mi už na pár stránek fungovalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.