Pokud umístíte router (vysílač) do středu bytu a nemáte 4+1 o rozloze cca 150m2 a více, pravděpodobně nebudete mít s dosahem problém. A jinak ano, je to stejná wifi
Závisí na frekvenci WiFi - v pásmu 5 GHz se nedostanete přes dvě příčky, v pásmu 2,4 GHz je dosah trochu větší, ale to platí i pro sousedy od vedle, kteří vás mohou rušit.
Zalezi na podoryse a materiale stien. Ak je podorys skor pretiahnuty a router bude na jednom konci, cez 4 - 5 stien zo zelezobetonu nebude dobry signal.
Všem děkuji za radu. Já bohužel ty technické parametry nevim;je to od Cetinu, připojila jsem vedlejší garsonku k bytu, garsonka má delší předsíň, tu jsem jako počítala za pokoj, ve skutečnosti 3+1 a delší předsíň. Steny nevim z ceho jsou. Pujde zo max pres 3 steny.Dřív byla wifi v obýváku,ale teď bude hned u vstupních dveří, delší předsíň a 3 pokoje a kuchynecka. Celkove 60 m2. Myslíte, že bude wifi stačit? Je to 250 Mbs.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.