Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk SMS a zpráv s Watssap

Od: filik odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

chtěl bych Vás poprosit o radu, jak nejjednodušeji vytisknout sms zprávy a zprávy potom také z Whatsapp z mobilu SAMSUNG Galaxy A12 (Android). Mod děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Co se týče Whatsapp, tak v chatu tři tečky - více - exportovat chat - bez zahrnutí médií.
A pak si vyberete, třeba do PC jako textový soubor.

filik
hodnocení

Mockrát děkuji za Whatsapp, Ještě prosím o radu jak vytiknout SMS. Potřebuji pro soudní účely. Děkuji

Ako ma sud overit originalitu tych SMS? Tlac nic nedokazuje, pred tlacou to mozete modifikovat textovym editorom, rovnako ako zmenit meno odosielatela v kontaktoch alebo jeho telefonne cislo.

Nic netisknout a zmiňované zprávy originál z WhatsApp ukázat u soudu v mobilu.

Na to pozor, whatsapp je takový nepředvídatelný, že nevíte hodiny, kde nebude fungovat, najednou to napíše, že třeba nesedí datum nebo že je aplikace stará a do té doby než ji neaktualizujete se ke zprávám nedostanete. Ale zase na druhou stranu, se mi whatsapp vy˙˙al nějak ještě víc, jsem musel provést čistou instalaci, nevím proč, prostě jako kdyby účet to neznalo a po zadání čísla se mi obnovilo chaty. S vyjímkou že jsem byl odhlášen zskupin.

hodnocení

0x
Asi bych udělal foto obrazovky a ten vytisknul jako obrázek, aspoň nebude podezření o manipulaci z textem.
Tak samo WhatsApp.

Jedine, co by na sude nebolo rozprasene advokatom obhajoby, je sudnoznalecka extrakcia dat z pamate telefonu. Cokolvek ine je lahko manipulovatelne.

hodnocení

0x

Dobrý den, pokud používáte Windows, tak mají aplikaci Propojení s telefonem. Když si ji nahrajete i do mobilu a spárujete, tak není problém udělat printy obrazovek a ty vytisknout.

Ale asi ověřte s vašim právníkem, zda to bude dostatečné nebo bude průkaznější jiná forma.

A kdo má lepit ty špagety screenshotů !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]