Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vzhled stránky ve Wordu - A5

Od: sutal odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit. Mám napsaný dokument ve Wordu, formát papíru A4 a potřebuji, aby se mi tento dokument ve Wordu vytiskl na 2 stránky A5. Vím, že se to nějak nastavuje při tisku, ale netuším jak. Nechci přímo nastavit vzhled stránky na A5, ale chci, aby se mi papír A4, jak vyjede z tiskárny, byl stále A4, ale abych ho mohl přehnout na polovinu a na každé polovině byl text napsaný jako na A5.

Nevíte, jak na to?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vojtahavel*
hodnocení

0x

Pokud vím, tak když dáte soubor a Tisk, vyjede vám okno s nastavením tisku. Tam dáte tisk na šířku a je to. Aspoň tedy já si to tak pamatuji z dob, kdy jsem ještě používal MS Office

celp*

Dáte Ctrl P-vlastnosti-úpravy -dvě stránky na list-tisknout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]