Ahoj, Moc moc prosím o pomoc! Cca před měsícem jsem si založila profil na badoo...dnes mi to začalo blbnout, mazat konverzace, následně jsem zjistila, že mi to ty lidi háze do bloku. Když jsem odblokovala, do minuty byli zase v bloku...a potom se mi vymazal celý profil. Potřebuji ho nutne zpět. Na neděli máme domluvené rande se skvělým klukem se kterým si tam píšu celý ten měsíc a prosím zdrzte se rypavych poznamek jako že za takovou dobu jsme si měli vyměnit třeba Facebook nebo telefonní číslo...žádný jiný způsob než přes badoo ho kontaktovat nemůžu. Nenapadlo by mě že se může stát něco takového, jako že mi to smaže celý profil. Do mailu přišlo něco že vás účet byl zrušen klikněte zde pro jeho obnovení ale nic to neobnovilo a ten email zmizel taky...nechápu jak je to možný jestli mě někdo hackl...ale jde o to že na to rande moc moc chci ale měli jsme domluvené jen že se potkáme v neděli až se vrátí z cesty zpátky domů...místo ani cas jsme neupřesnili. Prosím, jak můžu profil obnovit moc moc prosím
Buďte ráda že tam nejste. Kdysi dávno jsem tam byl bohužel taky. Pak jsem začal tušit nějaké zlo a tak jsem se začetl do podmínek, které každý odsouhlasí a nečte. Mimo jiné tam je napsáno, že admini tam udržují v chodu a používají falešné profily, které mohou s vámi komunikovat. Takže kdo ví s kým jste si to tam psala, když nedošlo ani k další výměně kontaktů na sebe.Další věc co jsem tam zjistil je, že mohou požít ( a to si pište že použijí) vaši profilovou fotku na ten falešný profil po tom co z Badoo odejdete. Jak dlouho si ty fotky drží nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.