Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Team viewer se platí?

Od: nelajana® odpovědí: 11 změna:

Už dlouho používám Team Viewer a najednou po zapnutí po mě chtějí registraci a přihlášení.

Když se chci připojit k partnerovi, skočím tam na několik vteřin a hned mě to vyhodí s oznámením, kód relace vypršel a že připojení k tomuto partnerovi je blokováno do tolik a tolik hodin.

Viewer není už zadarmo?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Je tam kontakt, napište jim... Už jsem to taky řešil... sice to chvíli trvalo, ale od té doby to bez problémů funguje...Jinak pro komerční využití nadarmo opravdu není... nemá partner třeba nějakou firemní adresu? A je na ní i soukromě?
...zadarmo opravdu není
...
hodnocení

kontakt tam právě žádný není, jen na upgrade...

Nefunguje na žádného partnera s kterými jsem se běžně kontaktovala

Takže jsem se trochu zaměřil na Team...z vašich informací vyplývá, že jste "přešla" na komerční použití... a tam je zkušební doba, pak je nutno platit; jinak se nelze připojit...ale podívejte tady a požádejte o RESET vašeho ID, pak by to mělo po čase zase fungovat...jako FREE ...část textu z odkazu...Ahoj všichni,Předpokládám, že čtete tyto řádky kvůli zprávě, kterou jste obdrželi od softwaru TeamViewer.Možná se jedná o vypršení časového limitu připojení nebo o podezření na komerční využití .Mám pro vás dobrou zprávu: Našli jste příspěvek, který vám do tématu trochu sdělí, pokud vás zajímá, o co jde.Pokud chcete resetovat pouze ID TeamVieweru a vrátit se k soukromému používání, přejděte přímo na tuto stránku ( Správa resetů – TeamViewer ) a požádejte o reset. To je vše.
hodnocení

tak jsem se radovala že to bude ono ale po použití toho co tam píšou je to pořád stejný - přihlásím se k partnerovi a za pár vteřin mě to vykopne

Požádala jste o reset? Já měl problém s podezřením na komerční využití (nebylo, pouze soukromé), vyhazovalo mně to co minutu a čekal jsem na RESET ID asi 14 dnů...to bylo asi tři roky zpátky; od té doby v pohodě

hodnocení

1x

Pro nekomerční použití je zdarma. Problém někdy je, že se snaží nějak chytře rozpoznávat, jak je používán, a pak to občas blokuje, třeba pokud se používá dlouho a často (neodpovídá to osobnímu použití).

mll
hodnocení

1x

Ano platí. Ten kdo schůzku svolává, tak musí mít nějakou placenou verzi, kdo ji sleduje, tomu stačí jen klient nebo to jde i z prohlížeče. Kupodivu existuje klient i pro linux. Používal jsem v dobách kovidu, respektive těch omezení, kdy se muselo jednat tímto způsobem, ale od té doby ne a když jsme naposledy aktualizoval počítač, tak jsem už tuhle příšernost neinstaloval (nezapře výrobce). Možná existuje i nějaký free režim, nějak jsem po tom nešel. Stejně tak, jako jsem nehledal nějaký podobný, ale lepší program pro stejný účel. Určitě jich musí být desítky.

hodnocení

tak několik let jsem ho používala zadarmo... na obou stranách

hodnocení

já jsem odinstalovala a nainstalovala znovu a je to stejné.

při instalaci se vždy ptali jestli chci osobní použítí a teď to tam není

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]