Nejste přihlášen/a.
Už dlouho používám Team Viewer a najednou po zapnutí po mě chtějí registraci a přihlášení.
Když se chci připojit k partnerovi, skočím tam na několik vteřin a hned mě to vyhodí s oznámením, kód relace vypršel a že připojení k tomuto partnerovi je blokováno do tolik a tolik hodin.
Viewer není už zadarmo?
kontakt tam právě žádný není, jen na upgrade...
Nefunguje na žádného partnera s kterými jsem se běžně kontaktovala
tak jsem se radovala že to bude ono ale po použití toho co tam píšou je to pořád stejný - přihlásím se k partnerovi a za pár vteřin mě to vykopne
Ano platí. Ten kdo schůzku svolává, tak musí mít nějakou placenou verzi, kdo ji sleduje, tomu stačí jen klient nebo to jde i z prohlížeče. Kupodivu existuje klient i pro linux. Používal jsem v dobách kovidu, respektive těch omezení, kdy se muselo jednat tímto způsobem, ale od té doby ne a když jsme naposledy aktualizoval počítač, tak jsem už tuhle příšernost neinstaloval (nezapře výrobce). Možná existuje i nějaký free režim, nějak jsem po tom nešel. Stejně tak, jako jsem nehledal nějaký podobný, ale lepší program pro stejný účel. Určitě jich musí být desítky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.