Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhřívaná podložka na obě ruce (ke klávesnici i myši)

Od: werin odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, sháním něco takového, ale aby to mělo méně wattů, koukal sem že je vše nějak kolem 100W. Jestli někdo poradí konkrétně i typ, prostě komplet odkaz na stránky, budu rád. Cenová představa 300 až 1000Kč? Nejlépe něco do USB, nebo něco co půjde vypnout přepínačem, abych to nemusel vytahovat ze slotu. Ale když nebude, nevadí. Do 220V se mi to moc dávat nechce, aby to pak náhodou neprobíjelo.. Koukal jsem že to je většinou China výrobek...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nezmysel : USB dava 5V, pre 25W to znamena 5A, co ziadny port neda.

Jedine teda verzia na 230V do zasuvky.

mll

Podle mě na takovou aplikaci 20W bohatě stačí. Nožná i míň. A to by USB dát mohlo. 100W je hrozně moc. Nechtěl bych mít pod rukama něco tak výkonného (a už vůbec ne do zásuvky). Jinak přes různé nabíjecí protokoly (napr. power delivery) dokáže USB dát i 140W (28V/5A), takže úplně mimo to neni, jen takové porty nejsou úplně běžné (běžné nabíječky končí u 20V nebo třeba jen 12V a bězně 3A, pak už jdou dost nahoru s cenou).

Nikdy jsem po tom nešel, ohřívám si v případě potřeby ruce u výfuku z notebooku. Ale měl jsem pocit, že to mají běžně počítačové obchody případně obchody s různými vychytávkami. No koukám a nenacházím, tady je třeba vyhřívaná podložka do usb mironet.cz/... ale ta neni pod myš. To spíš už by se sehnal nějakej barevnej cirkus (podložka s RGB podsvícením), to je posledních několik let hrozně moderní. Různá ohřívadla do USB byla moderní předtím. Dělávala se i vyhřívaná myš.

werin
hodnocení

Zahlédl jsem toto, ale ještě jsem nekoukal kde to u nás mají... xiaomiplanet.sk/...

hodnocení

1x
Kupte si na 230 V to, co vám vyhovuje tvarově a k tomu regulátor. Bez toho regulátoru se neobejdete, bez něj vyhovující teplotu nenastavíte.
A nebo si kupte na stůl kus XPS polystyrenu jako podložku a něco tenkého ba něj, možná zjistíte, že samotná dobrá tepelná izolace vám bude stačit. Ono zahrávat si s vnějším ohřevem může dlouhodobě znamenat problémy.
Probíjení bych se nebál, zvlášť pokud koupíte třeba podložku pod psa, která má vydržet i pročůrání. Spíš bez vyzkoušení může být problém v tom, když pudložka bude tenká a ten meandr topného drátu vás může tlačit.

riva
hodnocení

0x

Používal jsem vi.aliexpress.com/...

Ta spotřeba je samozřejmě maximální. Jinak to reguluje termostat, takže v průměru to je podstatně méně. Povrch vhodný pro myš.

Ale jsou i USB verze na 5V, těžko říct jak po nich myš běhá - vypadá to dost nerovně. vi.aliexpress.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]