Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nainstaloval jsem si hru No One Survived na Steamu a při spuštění se objeví černá obrazovka s nápisem INPUT NOT SUPPORTED, ale zvuk funguje...poraďte prosím
Dobrá trefa, jeho monitor umí jen 1366x768, takže to je celý problém.
Ale spíš mi to přijde jako troll, protože ta hra vyžaduje minimálně GTX 1060, a jelkož už několik generací předtím dávno grafiky neobsahují VGA výstup, tak je to blbost, aby měl takovou kombinaci. To by to musel zkoušet na HW, kde to stejně nemůže běžet.
Znamená to, že obrazový vstup monitoru nepodporuje obrazový výstup PC/hry.
Monitor může mít tyto vstupy: VGA, DVI, HDMI a DISPLAY PORT. Tedy je třeba zjistit jaký je výstup vaší hry a přizpůsobit vstup/výstup. Někdy to nejde, protože monitor má je jeden nebo dva vstupy. Pak je třeba vstupy přepnout nebo použít redukci.
Odpovídám obecně, protože váš dotaz je rovněž obecný.
mám starší monitor ASUS X193HQ, má vstup VGA. s grafickou kartou je spojen přes redukci HDMI VGA. Všechny ostatní hry fungují správně
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.