Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrazovka Input Not Supported

Od: petroch25® odpovědí: 9 změna:

Zdravím, nainstaloval jsem si hru No One Survived na Steamu a při spuštění se objeví černá obrazovka s nápisem INPUT NOT SUPPORTED, ale zvuk funguje...poraďte prosím

Obrazovka Input Not Supported

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Z grafické karty leze nějaké rozlišení či obnovovací frekvence, které monitor neumí zpracovat. Nemá hra nějakou možnost nastavení před samotným spuštěním? Případně spustit ji v nějakém "safe módu"?
hodnocení

U hry jsem žádné nastavení před spuštěním nenašel

hodnocení

1x
Podle diskuzí na netu se zdá, že hra podporuje pouze rozlišení 1920x1080 60 Hz. Pokud ho váš monitor nezvládá, tak ji nespustíte.
thetruth

Dobrá trefa, jeho monitor umí jen 1366x768, takže to je celý problém.

Ale spíš mi to přijde jako troll, protože ta hra vyžaduje minimálně GTX 1060, a jelkož už několik generací předtím dávno grafiky neobsahují VGA výstup, tak je to blbost, aby měl takovou kombinaci. To by to musel zkoušet na HW, kde to stejně nemůže běžet.

@thetruth píše že to má přes redukci HDMI-VGA, takže karta bude novější.
thetruth

To jsem přehlíd. No každopádně stejně nechápu smysl použítí toho prehistorického monitoru, vůbec pokud má HW schopný utáhnout takovou hru. Něco z posledního desetiletí problém vyřeší.

hodnocení

0x

Znamená to, že obrazový vstup monitoru nepodporuje obrazový výstup PC/hry.
Monitor může mít tyto vstupy: VGA, DVI, HDMI a DISPLAY PORT. Tedy je třeba zjistit jaký je výstup vaší hry a přizpůsobit vstup/výstup. Někdy to nejde, protože monitor má je jeden nebo dva vstupy. Pak je třeba vstupy přepnout nebo použít redukci.
Odpovídám obecně, protože váš dotaz je rovněž obecný.

hodnocení

mám starší monitor ASUS X193HQ, má vstup VGA. s grafickou kartou je spojen přes redukci HDMI VGA. Všechny ostatní hry fungují správně

S monitorem, který má jen VGA, to těžko vyřešíte. Navíc s tím minimem informací, které nám dáváte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]