Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám nabídku uložit na plochu

Od: aja1946® odpovědí: 16 změna:
Uložení odkazů na plochu
Přejděte na stránku, kterou chcete uložit na domovskou obrazovku
Klepněte na nabídku vedle adresniho řádku
zvolte přidat na plochu
Jenomže to tam právě nemám
doplněno 04.06.25 06:47: Nechápu proč je tato otázka včera v rubrice pc 2x, že by tím, že jsem reagovala na rádcem, který mi poslwp odkaz že jsem se už ptala kdysi? To vím, ale to jsem neuměla vyhledala,tak jsem se včera ptala znovu, ale 2 stejne otaky do 1 poradny (pc) jsem dát nechtěla,
doplněno 04.06.25 07:50: Končím tuto diskuzi. Nebudu sdále odpovídat a dohadovat se s rejpaly.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prostromek
hodnocení

7x

Také neodpovím přímo na tento dotaz, ale snažím se paní roč. 1946 vždy odpovědět, pokud vím a to jaksi jednoduchou formou a hlavně slušně.

Srovnávat znalosti 3 letého dítěte je nepříjemné.

Paní aja se snaží naučit nové technologie, to ji slouží ke cti.

Mnohdy jsou tady triviální dotazy od jiných tazatelů na věci, které si každý může vygůglit a ticho po pěšině. O jednoduchých přesmyčkách, či početních příkladech ani nemluvě, byť tazatel poděkuje.

-----------------------

Paní Ajo, přeji hodně trpělivosti, je nepříjemné, když se do Vás někdo naváží. Jsem již starší člověk, tak chápu, že člověk všechno nové nemůže pobrat, také mnohdy tápu, nejste v tom sama.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, už zase a kolikrát ještě? Zdravím!

poradte.cz/...

doplněno 03.06.25 23:25:

aja1946 - Vám nemá význam něco poradit a určitě ne opakovaně, resp. už jsem poradil minule viz ten odkaz (a Vy na to kašlete). Poraďte si sama!

hodnocení

Ano, už zase, prostepridat na plochu to nenabízí,
karel

ben: Nikdo Vás nenutí komukoliv odpovídat a radit.Ani nemusíte odpovídat na skoro všechny dotazy.Asi se hodně pořád nudíte,tak pokračujte na Seznamu.cz .

petr2
Ale vždyt ten Ben má pravdu.A ta Aja co dotaz to perla.Bud se ptá “jako za kamarádku”.Nebo založi téma lidi radí a radí a ona už se ani neozve.Nenechá si poradit no prostě hrůza.
A sluvka jako Dobrý den,prosím nebo děkuji za pomoc atd.To od ní uslyšíte minimálně
thetruth

Tak poraď, Karle.

hodnocení

Jaké neozve. Pokud se mi odpověď líbí, tak sám bod. Ale tady mi zatim nikdo nenapsal, jak tam dostat tu nabídku. A rádci, který radí zkusit to s přidáním té aplikace jsem odpověděla.
A že se někdy zeptám na něco, co zajima kamarádku, to snad neni na závadu, tak se do mne nenavážejte.

hodnocení

1x

Takže chápu dobře.
Máte tablet, otevřete si stránku v prohlížeči a odkaz na tu stránku (na počítači se to jmenuje zástupce ) chcete hodit na domovskou obrazovku = prostě plocha na tabletu kde máte ikony, kterými spouštíte nainstalované aplikace.
Potom na jeden klik otevřete danou stránku.

Otázka zní. Jaký internetový prohlížeč používáte?

jirib
Ne,ani na to vám neodpoví...
Je načase,zamyslet se nad používáním jednoduchých věcí jako je souborový systém,typ software,který používáte a jiné...
Klikat na tablet umí tříleté dítě.
04.06.25 20:24
hodnocení

Seznam

Opravdu se váš internetový prohlížeč jmenuje seznam? Nebo myslíte vyhledávač.
On prohlížeč od seznamu opravdu existuje, na ploše byste měla ikonku viz obrázek.
Prohlížeč od seznamu bohužel neznám a instalovat ho kvůli tomu nebudu, ale jednoduché řešení je otevřít danou webovou stránku třeba přes prohlížeč Google Chrome a tam už volba po kliku na tři tečky je.

Nemám nabídku uložit na plochu

hodnocení

0x

Já si myslím, že si nekdo poraďte.cz plete s Fejsbookem. Tam si lidé stále jen nadávají a vybírají z někoho chutě a své frustrace si léčí na někom, koho neznají. Tady je poradna a Aja se neptá v diskuzi. Ona se ptá na konkrétní záležitost ve správné kolonce. Kdo ví, odpoví a neměl by nadávat těm, koho odpověď se mu nelíbí. Nebyl vyzván k hádce (diskuze a hádka, to jsou dvě různé záležitosti). A víte proč se Aja a nejen ona ptá? Protože může a vám je kulové do toho, jestli se nudí nebo má blbé otázky. *hej*Víte co je v životě hodně důležité? Nepokadit se z nikoho a z ničeho.

kmet

Kdo chce rychlou, přesnou ale chladnou odpověď, zeptá se chata. Sem píše, kdo chce lidskou interakci a taky ji dostane. Lidi jsou v průměru stejní, zde, na fcbk i jinde.

thetruth

Napsat dotaz a pak se přes 14 dní neukázat je drzost, protože rádci se ptají na doplnění, a nedostanou ho. Nemají potřebu sledovat a čekat, až se tazatel laskavě uráčí dorazit, jestli vůbec někdy. Nemluvě o tom, že tazatel nepoužije ani základy slušnosti. Plácne jsem nesouvislý text a šup, starejte se. Pletete si poradnu s otroctvím. I na placeném supportu by vás s takovým přístupem poslali do...

thetruth a není to jedno? Je to každého volba, jeho zodpovědnost. Proč ho hodnotit, proč se nad ním zamýšlet, proč jít na jeho úroveň? Není potřeba si všechno o všem myslet a najít chyby. Ať jedná každy sám za sebe. On je za to, jak se prezentuje. Každému je přece hned jasné, že to není žádný předseda Menzy nebo šéf Lovců. Ne?

id
Sama píšete, že lidé si pletou poradnu s xxxxx a jak jste poradila vy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]