Nejste přihlášen/a.
Posledni dva tydny mi nefunguje vzdy o vikendu pripojeni na internet.Pisi treba emaily a najednou mi nejdou odesilat a napise mi to Vas pristup je omezen.Jelikoz poskytovatel o vikendech reaguje jen na SMS ,napisi tedy jakej mam problem ,bud se nikdo neozve a do 5min.mi to zase jde ,nebo se ozvou a tvrdej mi ze chodim u routeru strkat kabel do jineho vstupu,k tomu ovsem nemam zadny duvod,proc bych kazila neco co funguje?Tvrdej mi proste ,ze to delam ja ,ze jim tim blokuju sit a budou pozadovat nahradu,a ze mi poslou technika ktereho si zaplatim. Nevi nekdo co to muze zpusobovat a jak mam dokazat ,ze nic neprepinam?
Ty jsi ideální zákazník. Nerozumíš tomu, platíš, necháš se odbýt, necháš si vyhrožovat.
Otoč to, ty jsi zákazník. Požaduj podporu zdarma i o víkendu, požaduj slevy na dobu, kdy to není plně funkční. Pohroz jim, že změníš poskytovatele. Kabel nepřepojuješ, tak je vadné jejich zařízení. Dej jim pocítit, že ty jsi zákazník a oni jsou tu pro tebe.
Pročti si smlouvu, najdi si v okolí jiné poskytovatele, poptej balíčky a ceny a pak napiš dopis (e-mail) nebo klasický dopis že odstupuješ od smlouvy z těchto důvodu. Ty tu nejsi proto aby ti nějaký k*k*t naříkaval do hlavy že chyba je u tebe.
Nenech se sebou vy***vat. Úplně nejlepší je klasické připojení po drátu, je stále. A nebo pokud je nějaký distributor který má dobré pokrytí.
Hodně štěstí. Tyhle ty firmy musí být zničené a rozdrcené v zárodku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.