Nejste přihlášen/a.
Ahoj, existuje nějaká AI model, který je bez trapných ochranných filtrů, zkrátka bez omezení? Tedy nejde mi o nějaké hackerské útoky, či někomu škodit, ale chci se bavit o všem bez omezení a tvořit obrázky bez omezení. Namátkou přes Gemini jsem chtěl vytvořit krátké video, kde lev bude bojovat s gorilou. Nemohu ti s tím pomoct, protože je to násilí a bla bla bla. Další jsem zadal tedy video lva, jak močí na zem, S tím ti také nemohu pomoct, protože by to někdo mohl považovat za vulgaritu a zase bla bla bla.
Takže taková AI je úplně k hovnu. Existuje nějaká, placená, která bude děšlat, to co po ní chci nebo jsou všechny úplně k ničemu?
No a tohle třeba ta pitomá Gemini neumí, tedy asi umí, ale neudělá, aby z toho třeba můj notebook neměl deprese a nedotklo se to jeho genderového cítění, či co.
A vás bych měl asi zažalovat za brutální násilí mezi zvířaty! Stydíte se alespoň trošičku?
Nevím jak na videa... pokud stačí obrázky, tak je nejlepší si na vlastní PC nainstalovat a rozchodit Stable Diffusion.
Řešil jsem to tak před nějakou dobou, kdy jsem potřeboval vytvořit obrázek upíra s nějakou tou krví... Bohužel krev byla na černé listině, jako spousta dalších slovíček, takže než abych se rozčiloval nad tím, že mi to nenakreslí nic, nebo nesmysl, zprovoznil jsem si AI doma na svém PC.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.