Nejste přihlášen/a.
Bobrý den,chtěl jsem shlédnout film na pc,ale že si nejdřív musím stáhnout Gotclip,ale když jsem to zkusil,hned mi to psalo,že by mi to mohlo poškodit pc..Tak bych potřeboval poradit co s tím?
Jak píše mowla, bez instalace toho prográmku se na té stránce na filmy nepodíváš. Ale osobně doporučuju stránky, které vnucují instalaci čehokoliv, opustit. Nikdy nevíš, co ten prográmek kromě pouštění filmů dělá. Sice pokaždé to nemusí být něco škodlivého, ale co když ano? Jak to rozeznat? Je to nejlepší cesta jak si zasvinit počítač nějakým virem.
GotClips je softík je stahování videí - neznám jej přesně (nepoužívám), ale už ´marketingová´ massage provázející jeho vnucování mne přesvědčila, že se s ním ani neseznámím...
Stáhni si film odjinud...
BTW to, co ti "psalo,že by mi to mohlo poškodit pc", byl asi antivir, že? Ten takhle varuje před každým, byť i jen potenciálně nebezpečným souborem, neznamená to, že onen softík je reálně nebezpečný (na druhou stranu neexistuje ani žádné potvrzení, že nebezpečný není)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.