Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pevný internet 02 odchod

Od: anlou odpovědí: 10 změna:
Mam drahý internet od 02 a chtěla bych odejít jinam , nevim jak postupovat, aby to v naší ulici Jivenska. Praha 4 šlo.
Neporadite mi přesný postup? Děkuji moc

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

trtr
hodnocení

2x
Zdravím, doporučím ještě zkusit "vyjednávat" o ceně a, sdružených službách, třeba cenu srovnají na úroveň konkurence. Líná huba, holé neštěstí.
P.S.: Třeba T-Mobile prý není žádný kauf, Vodafone nevím.

hodnocení

1x
Zajdi na prodejnu a tam to vyřídíš osobně.

km
hodnocení

0x
Kolik je drahy? Jaka rychlost?

hodnocení

0x

Tady by jste si mohla zkusit najít nejlepší nabídku:

kalkulator.cz/...

hodnocení

0x

Copak postup - ale jaký máte důvod? A jaké možnosti?

Poptejte se sousedů na jejich zkušenosti a ceny ...

anlou
hodnocení

Platím 600 měsíčně, už jsem jednala o slevě s 02, nepochodila jsem, chtěli abych k nim přešla s mobilem a pak slevi, ale 300 Kč diky tomu,že si udělám účet u airbank a ta dává 300 mesicne. Jinak neslevi sami nic.
trtr
Zdravím, asi takto, lze se, dostat na internet, pevná + O2 TV řádově do jedné větší bankovky, myslím, že i včetně mobilu. Je třeba zkoušet, argumentovat,... a třeba několikrát. Je třeba narazit opravdu na někoho že zákaznické "retence".
halamus
Zjitěte si, kolik byste platila u konkurence, řeknete jim, kolik platíte u O2 a kolik že byste platila u nich. Je pravděpodobné, že vytáhnou nějakou podpultovou nebo aspoň časově omezenou nabídku.
S tím zajdete na O2, že u xxxxxx vám nabídli připojení za x Kč a pokud nedostanete lepší nabídku, že jdete k nim.
Je to jak na arabstém trhu, ale tak to chodí, pokud se chcete dostat slevu cca o 30 až 50 procent z "běžných cen".

hodnocení

0x

Jsem k nim přešel s mob. a dostal slevu 300,-Kč/měsíc na dva roky.Pak se uvidí co dál. Air Bank k tomu netřeba.Kdybych to udělal i s tou bankou,tak mám slevu ještě větší.

hodnocení

0x

Podle mých zkušeností se s O2 nedomluvíte. Měli jsem u nich leta internet+2 mobily á cca necelých 1500 Kč. Vloni u nás obcházel dealer od T-Mobile na Fiber Internet 1000.

Teď mám internet od T-Mobile á 199+1Kč pronájem zařízení, ale cena jen na 1 rok, potom 599 Kč. Koncem srpna mě také čeká vyjednávání. U T-Mobile platím momentálně 2x 446 Kč za mobily-neomezené volání, SMS+5GB data, pevný tarif na mobily na 5 let + 200 internet, celkem 1092 Kč.

S O2 dle mých zkušeností není domluva žádná, vloni mi nabídli přesně jen to, co Vám, slevu 300 Kč pokud si zřídím účet u Air Bank, nic víc.

O další účet jsem ale už fakt nestála, 3 banky mi bohatě stačí.

Také budu zjišťovat nabídky konkurence, abych měla nějaký "argument" pro vyjednávání, ale odcházet od nich se mi nechce, jsem spokojená, vše funguje jak má, až na tu cenu od září á 599 ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]