Nejste přihlášen/a.
Podle mých zkušeností se s O2 nedomluvíte. Měli jsem u nich leta internet+2 mobily á cca necelých 1500 Kč. Vloni u nás obcházel dealer od T-Mobile na Fiber Internet 1000.
Teď mám internet od T-Mobile á 199+1Kč pronájem zařízení, ale cena jen na 1 rok, potom 599 Kč. Koncem srpna mě také čeká vyjednávání. U T-Mobile platím momentálně 2x 446 Kč za mobily-neomezené volání, SMS+5GB data, pevný tarif na mobily na 5 let + 200 internet, celkem 1092 Kč.
S O2 dle mých zkušeností není domluva žádná, vloni mi nabídli přesně jen to, co Vám, slevu 300 Kč pokud si zřídím účet u Air Bank, nic víc.
O další účet jsem ale už fakt nestála, 3 banky mi bohatě stačí.
Také budu zjišťovat nabídky konkurence, abych měla nějaký "argument" pro vyjednávání, ale odcházet od nich se mi nechce, jsem spokojená, vše funguje jak má, až na tu cenu od září á 599 ..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.