Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Defaultní email na seznamu

Od: druhaemailovka odpovědí: 7 změna:

Jak na seznamu mám zvolit kterou email schránku chci používat jako defaultní? Já si zřídil jednu navíc a do té se mě to ted otevře když zadaám email.cz a problém je, že je to nepraktické, protože tu novou skoro nepoužívám, mám ji jen jako kontaktní email na svou webovku pro případ že by mě chtěl někdo kontaktovat, ale není to pro každodenní používání. Jak to mám přepnout na tu druhou?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Sice neodpovím přímo na dotaz, ale šel bych na to malinko, jinak, spíše tedy úplně jinak. Od doby co používám emailového klienta jsem plně spokojen. Začni to taky používat a uvidíš, jak ti to bude vyhovovat.
druhaemailovka
hodnocení

S emailovými klienty je problém že se těžko dají používat na více počítačích a když třídím emaily do složek, na jednom to vybereš a na druhý ti to už nepřijde, nebo odešleš email z jednoho ale na druhém to není zkopírované.

To není problém klienta, alébrž špatného nastavení. Používám Thunderbird na čtyřech kompech s Linuxem a na dvou s woknama, tři různé emaily a hezky to funguje jak má. Na jednom kompu si přečtu zprávy a po čase pustím druhej a zprávy jsou ve správných složkách a označené jako přečtené. Přes web na emaily už vůbec nechodím. Není sebemenší důvod.
Při správném nastavení a použití IMAP místo POP3 se vše naprosto bez problémů synchronizuje mezi zařízeními. Taky naprosto nechápu používání webového rozhraní jako hlavního přístupu gor při více účtech, kde klient dává smysl mnohem víc.

hodnocení

0x

V seznamu si můžete schránky propojit a pak přepínat mezi nimi, je na to návod přímo tam.

druhaemailovka
hodnocení

Neptal jsem se na přepínání. To umím taky.

hodnocení

0x

Nevím jaký máte prohlížeč

U firefoxu v pravo nahoře tři čárky / hesla / vlevo do vyhledávací kolonky napište "seznam", vyjedou všechny uložené účty u seznamu / klik na ten který nechcete / odstranit / a hotovo, zůstanete přihlášená jen pod tím vaším defaultním.

Pozor, pokud se budete chtít přihlásit pod novým, budete muset napsat znova email a heslo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]