Nejste přihlášen/a.
Jak na seznamu mám zvolit kterou email schránku chci používat jako defaultní? Já si zřídil jednu navíc a do té se mě to ted otevře když zadaám email.cz a problém je, že je to nepraktické, protože tu novou skoro nepoužívám, mám ji jen jako kontaktní email na svou webovku pro případ že by mě chtěl někdo kontaktovat, ale není to pro každodenní používání. Jak to mám přepnout na tu druhou?
S emailovými klienty je problém že se těžko dají používat na více počítačích a když třídím emaily do složek, na jednom to vybereš a na druhý ti to už nepřijde, nebo odešleš email z jednoho ale na druhém to není zkopírované.
Webové rozhraní má tu výhodu, že se přes něj přihlásíte z jakéhokoliv počítače, nebo třeba opékače topinek, pokud má wifi a internetový prohlížeč. Jinak thunderbird (pro masochisty mickosoftí utlouk) je ideální řešení.
A právě bude ten problém POP versus IMAP, jeden nechává zprávy nba serveru a druhý je přesouvá do počítače, ale který je který, to bych si musel zjistit.
Nevím jaký máte prohlížeč
U firefoxu v pravo nahoře tři čárky / hesla / vlevo do vyhledávací kolonky napište "seznam", vyjedou všechny uložené účty u seznamu / klik na ten který nechcete / odstranit / a hotovo, zůstanete přihlášená jen pod tím vaším defaultním.
Pozor, pokud se budete chtít přihlásit pod novým, budete muset napsat znova email a heslo.
Možná by stačilo smazat sušenky seznamu (jen seznamu) a pak se přihlásit do chtěné schránky. Zřejmě jste si nechal zapamatovat přihlášení.
Taky by se dalo odhlásit a pak přihlásit do té správné (a u ní si nechat zapamatované přihlášení). To bych zkusil předtím.
Mimochodem co to dělá v nezávislém okně (private windows, možná se to překládá jako soukromé prohlížení), tam by se mělo ukázat přihlašovací okno. A pokud tomu tak je, tak opravdu máte v normálním okně zapamatované přihlášení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.