Nejste přihlášen/a.
Jak na seznamu mám zvolit kterou email schránku chci používat jako defaultní? Já si zřídil jednu navíc a do té se mě to ted otevře když zadaám email.cz a problém je, že je to nepraktické, protože tu novou skoro nepoužívám, mám ji jen jako kontaktní email na svou webovku pro případ že by mě chtěl někdo kontaktovat, ale není to pro každodenní používání. Jak to mám přepnout na tu druhou?
S emailovými klienty je problém že se těžko dají používat na více počítačích a když třídím emaily do složek, na jednom to vybereš a na druhý ti to už nepřijde, nebo odešleš email z jednoho ale na druhém to není zkopírované.
Nevím jaký máte prohlížeč
U firefoxu v pravo nahoře tři čárky / hesla / vlevo do vyhledávací kolonky napište "seznam", vyjedou všechny uložené účty u seznamu / klik na ten který nechcete / odstranit / a hotovo, zůstanete přihlášená jen pod tím vaším defaultním.
Pozor, pokud se budete chtít přihlásit pod novým, budete muset napsat znova email a heslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.