Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevírání v googl prohlížeči

Od: hujerbratr odpovědí: 9 změna:

prosím zkušenější klik na otevření google prohlížeče otevře jen malé okénko v levém horním rohu! Neumím ho zvětšit...

W10, PC Lenovo.. Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

4x

Chyt ho v rohu myši a popotáhni

hujerbratr
hodnocení

111 - dávám další 1s * - jak jednoduché. Kousek popotáhl a pak již byly vidět značky i ta na zvětšení, takže stačilo na

ní kliknout a rozměr opět v pohodě - nevim čím jsem to tak zmenšil. Díky moc za pomoc.

111®

Není zač. Občas se mi smrskne také ne sice tak moc ale udělá to. Také nevím proč.

hodnocení

2x

Najeďte kurzorem na kteroukoliv hranu okna googlu, zobrazí se šipka, tehdy klikněte pravým a okno tahem kurzoru zvětšete dle potřeby. Zároveň je v pravém horním rohu symbol pro zvětšení okna na celou stránku, pokud chcete mít okno přes celý monitor.

petrm
hodnocení

0x

Vpravo nahoře klikněte na čtvereček.

hujerbratr
hodnocení

No o tom to je - žádnej čvereček není vidět. Také když dám Nové okno vyjede druhé to samé (malé)..

mll
hodnocení

0x

Pokud je okno někde ukryté, tak alt+mezerník - zobrazí se nabídka okna možná mimo obraz, ale dají se použít horké klávesy. Pak x jako maximalizovat.

Snad tohle v jedenáctkách ještě funguje, fungovalo to od 3.x až po desítky a funguje to i v linuxu, ale linux snad nekreslí okna mimo obrazovku, nebo jsem se s tím nesetkal (i když tam to možná závisí na použitém správci oken, neni tam jen jeden).

hujerbratr
hodnocení

Ano ano ano děkuji všem! Jak píši výše již vyřešeno - ale nevím, čím se mi to takto zmenšilo.

ben®

hujerbratr - neproběhla aktualizace Google Chrome, která by mohla zobrazení programu pozměnit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]