Nejste přihlášen/a.
prosím zkušenější klik na otevření google prohlížeče otevře jen malé okénko v levém horním rohu! Neumím ho zvětšit...
W10, PC Lenovo.. Díky
111 - dávám další 1s * - jak jednoduché. Kousek popotáhl a pak již byly vidět značky i ta na zvětšení, takže stačilo na
ní kliknout a rozměr opět v pohodě - nevim čím jsem to tak zmenšil. Díky moc za pomoc.
Pokud je okno někde ukryté, tak alt+mezerník - zobrazí se nabídka okna možná mimo obraz, ale dají se použít horké klávesy. Pak x jako maximalizovat.
Snad tohle v jedenáctkách ještě funguje, fungovalo to od 3.x až po desítky a funguje to i v linuxu, ale linux snad nekreslí okna mimo obrazovku, nebo jsem se s tím nesetkal (i když tam to možná závisí na použitém správci oken, neni tam jen jeden).
Ano ano ano děkuji všem! Jak píši výše již vyřešeno - ale nevím, čím se mi to takto zmenšilo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.