Nejste přihlášen/a.
Jaké jsou rozdíly mezi windows 7 home premium
profesional
ultimate
Viz wikipedie - cs.wikipedia.org/... ...
Windows 7 je standardně dostupné v těchto třech verzích:
Home Premium - verze pro domácnosti
Professional - verze pro firmy
Ultimate - nejvyšší edice obsahující veškeré dostupné funkce
Další edice jsou:
Starter - verze pro použití pro netbooky a slabší PC sestavy, není volně dostupná
Home Basic - základní verze pro domácnosti, dostupná pouze v rozvojových trzích[7]
Enterprise - verze pro firmy používající multilicence
To Robin33: Ano - obrázky jsou všude stejné - rozdíl je ve ´střevech´ - takže záleží na tom, co vidíte...
a nemá náhodou windows7 ulitmate a profesional = že tam jdou spustit aplikace na windows xp
- tak v tom nějaký rozdíl musí mít
Ano, ty mají "Windows XP Mode". Ultimate má navíc "BitLocker"pro šifrování disku a přepínání mezi asi 35 jazyky.
doplněno 30.11.12 17:15: Když už bych si měl Windows koupit (), volil bych Ultimate.
- a jak mám udělat na google chrome když tam mám seznam.cz - tak aby mi to co chci hledalo přes seznam.cz a ne přes MyStart?
- a kde mám nastavit kam co chci stahovat?
Nemusím, ale otázka se jmenuje "Rozdíly mezi verzemi Windows 7". Tazatel nejen že je líný hledat (UTFG), ale ani nečte odpovědi, pak je zbytečné se o cokoliv snažit.
Nevím, proč jsem podle tebe protivný, jen chci, aby to tu bylo trochu přehledné a nebylo více různých otázek vj jednom vlákně).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.