Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
prosím potřeboval bych poradit. Již delší dobu se potýkám při hraní her s odpojování USB klávesnice. Abych přiblížil problém při zapnutí naročnější hry nebo hry zakoupené přes steem či jiného obchodu při chvilkovém hraní se začne automaticky odpojovat a připojovat usb klávesnice. Přijde mi, že port USB nemůže zařízení rozeznat. Při odpojení klávesnice ručně a zapojení do jiného USB portu to samé. Bohužel už mě nenapadá čím by to mohlo být. Nesetkal se někdo se stejným problémem. Pokud ano prosím o radu čím by to mohlo být popřípadě jak to odstranit.
Předem všem děkuji
1. ano dělá to i jiná klávesnice z tohoto důvodu, že to dělala jiná klávesnice se zakoupila nová.
2. v jiném OS klávesnice funguje v pohodě neodpojuje se.
3. k dalšímu USB portu je připojena pouze myš. Problém začíní vždy při zatížení systému (např. najetí přímo do hry a začátek pohybu). Cca týden na zpět již nejdou hrát novější hry ihned se začne klávesnice připojovat a odpojovat. Při běžné činnosti klávesnice v pořádku. Dokonce i při vyjetí ze hry se klávesnice normálně chytá.
Dobrý den,
klávesnice je nová dělala to i jiná klávesnice z tohoto důvdou byla vyměněna. Na ostatních systémech a PC vše v pohodě. Klávesnice je i plně funknčí i poté co se přestanou hrát hry a používá se k běžné činnosti. Zkoušel jsem odebrat a znovu přidat ve správcích zařízení, ale se stejným výsledkem.
Prvně vyloučit problém s klávesnicí - zkusit jinde. Je li to nějaký noname, může to dělat cokoli. Pokud bude klávesnice OK jinde, tak v počítači to bude větší oříšek. Může být nakopnutý OS, nebo jen driver klávesnice, či může být něco s USB, nějaký SW či HW problém, ale tam si myslím, že by se pak problém projevil i u dalších USB periferií. To jak je to cíleně pouze u klávesnice vypadá, že bude problém přímo v ní.
Již dávno odzkoušeno na jiných PC a systémech tam vždy OK. Navíc zařízení se ztrácí při hraní her. Odzkoušel jsem ji jiné USB porty u klávesnice se stejným výsledkem též jsem zkusil odebrat ve správcích zařízení opět se stejným výsledkem. Jediné co jsem nezkusil bylo přeinstalování OS a do toho se mi moc nechce protože je to 50/50
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.