Nejste přihlášen/a.
Vzdáleně se do firmy připojujeme přes VPN - forticient
Stejný setup mš doma šel spustit, ale na chalupě se objeví na chvíli když ho chci spustit přesýpací hodiny a tím to skončí.
Na obou počítačích je WIN10 64 byte.
Jaká může být nejpravděpodobnějí příčina, že setup nelze spustit
Je určitě nějaký rozdíl mezi připojením doma a připojením na chalupě.
Jiný poskytovatel internetu, jiný způsob zabezpečení, jiné nastavení sítě, nabo je zakázaná VPN, omezené práva pro uživatele a nevím co dalšího.
Mezitím jsem vypátral, že ty Win můžou být v tzv. chráněním režimu, to znamená, že lze spustit pouze instalace od microsoftu a jiné ne.
Ale kde s to přepíná netuším.
Poskytovatel je jiný.
Zabezpečení a síť nevím.
Právy to nebude jsem admin.
Nejde mě o spuštění VPN ale o její instalaci, zajímavé je, že jiné aplikace jdou nainstalovat bez problému, ale u této se instalace vůbec nespustí.
Nemohlo by to být v konfiguraci systému, že se spouští jen systémové služby?
A jinak tím chráněným režimem to není - win v tom režimu nejsou.
Zajímavé je, že v konfiguraci systému, je předvoleno výběrové spuštění a když jsem ho přepnul na normální a restartoval počítač a znovu spustil konfiguraci systému, tak tam opět bylo předvoleno výběrové spuštění.
A co instalační klíč nebo pravá? - tím je myšleno co?
Jiné aplikace jdou spouštět a instalovat bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.