Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze spustit setup

Od: domov odpovědí: 9 změna:

Vzdáleně se do firmy připojujeme přes VPN - forticient

Stejný setup mš doma šel spustit, ale na chalupě se objeví na chvíli když ho chci spustit přesýpací hodiny a tím to skončí.

Na obou počítačích je WIN10 64 byte.

Jaká může být nejpravděpodobnějí příčina, že setup nelze spustit

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je určitě nějaký rozdíl mezi připojením doma a připojením na chalupě.

Jiný poskytovatel internetu, jiný způsob zabezpečení, jiné nastavení sítě, nabo je zakázaná VPN, omezené práva pro uživatele a nevím co dalšího.

domov
hodnocení

Mezitím jsem vypátral, že ty Win můžou být v tzv. chráněním režimu, to znamená, že lze spustit pouze instalace od microsoftu a jiné ne.

Ale kde s to přepíná netuším.

domov
hodnocení

Poskytovatel je jiný.

Zabezpečení a síť nevím.

Právy to nebude jsem admin.

Nejde mě o spuštění VPN ale o její instalaci, zajímavé je, že jiné aplikace jdou nainstalovat bez problému, ale u této se instalace vůbec nespustí.

Nemohlo by to být v konfiguraci systému, že se spouští jen systémové služby?

A jinak tím chráněným režimem to není - win v tom režimu nejsou.

111®
hodnocení

0x

A co instalační klíč nebo pravá?

domov
hodnocení

Zajímavé je, že v konfiguraci systému, je předvoleno výběrové spuštění a když jsem ho přepnul na normální a restartoval počítač a znovu spustil konfiguraci systému, tak tam opět bylo předvoleno výběrové spuštění.

A co instalační klíč nebo pravá? - tím je myšleno co?

Jiné aplikace jdou spouštět a instalovat bez problémů.

111®
hodnocení

0x

Spouštíš jako správce? Nemáš antivir?

domov

Ano jako admin - už jsem to psal a antivir je tam jen win defender

sabina
hodnocení

0x
Co je "setup mš"? program, instalační procedura(online nebo offline) nebo nadtavení programu?
Není limitováno připojení na určitá Ip?
domov

Jiné instalace jdou spustit bez problémů.

akorát ta jediná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]