Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jsem jedinej, kdo se teď nedostane na mail u Centrumu? Jestli se to rozbilo u nich nebo jestli se to dá nějak vyřešit? Po kliknutí na přihlásit se se objeví okýnko, že web není dostupný, odzkoušeno na více zařízeních i prohlížečích... Přijde mi, že od doby co mají to jejich "nové centrum" je s tím furt nějakej problém někde a už mě to pěkně se_e, a hlavně teď když očekávám mail a potřebuju odpovědět na něj...
Díky za radu, avšak nejsem programátor, takže nějak nevím o čem mluvíte nebo jak se k tomu zmiňovanému přihlášení dostat?
Poštovní klient je program který umožňuje snadno a rychle pracovat s elektronickou (e-mailovou) poštou. Je to výborná věc umožňující stahovat e-maily do počítače ze schránky do které se sám přihlašuje. Stejně tak umožňuje e-maily odesílat. Není se proto třeba neustále přihlašovat do schránky kvůli kontrole příchozí pošty nebo odesílání e-mailů. Já používám Thunderbird a je to výborný poštovní klient.
Mám, ale nikdy jsem neměl takovýto problém. A jak říkám, zkoušel jsem i jiná zařízení, včetně mobilu kde blokátor nemám, i prohlížeč..
Ozvali se SMS,ale nebyl čas -
+420601020202
Vazeny zakazniku,
pri reseni Vaseho poruchoveho pozadavku u sluzby Pevný internet 8048132676 jsme zjistili, ze porucha je rozsahlejsi, takze se muze tykat i sluzeb jinych zakazniku a jeji odstraneni bude zrejme trvat dele, nez je bezne.
Omlouvame se za zpusobene potize. Reseni muzete sledovat na webu Moje O2 v sekci Pozadavky po rozkliknuti pozadavku typu Hlaseni poruchy.
Vase O2
19:53:47
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.