Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se přihlásit na email u Centrum

Od: chorche odpovědí: 14 změna:

Zdravím. Jsem jedinej, kdo se teď nedostane na mail u Centrumu? Jestli se to rozbilo u nich nebo jestli se to dá nějak vyřešit? Po kliknutí na přihlásit se se objeví okýnko, že web není dostupný, odzkoušeno na více zařízeních i prohlížečích... Přijde mi, že od doby co mají to jejich "nové centrum" je s tím furt nějakej problém někde a už mě to pěkně se_e, a hlavně teď když očekávám mail a potřebuju odpovědět na něj...

Nejde se přihlásit na email u Centrum

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

0x

Zkusil jsem a mi funguje, prohlížeč Firefox.

petrm
hodnocení

0x

Teď jsem zkusil, mě ve FireFoxu přihlášení funguje.

hodnocení

0x
Hmm, jednu chvíli to funguje ,jednu ne. , pokud by byl problém v DNS, tak adresa je 46.255.231.6
Wow ! bastlojízda u centrum pokračuje, oni už do*** i frontend !
Ale doufám, že IMAP ještě do***it nestihli, proto logická rada zní, přihlašujte se přes poštovního klienta IMAP pro čtení pošty a SMTP pro odesílání..
chorche
hodnocení

Díky za radu, avšak nejsem programátor, takže nějak nevím o čem mluvíte nebo jak se k tomu zmiňovanému přihlášení dostat?

indu

Poštovní klient je program který umožňuje snadno a rychle pracovat s elektronickou (e-mailovou) poštou. Je to výborná věc umožňující stahovat e-maily do počítače ze schránky do které se sám přihlašuje. Stejně tak umožňuje e-maily odesílat. Není se proto třeba neustále přihlašovat do schránky kvůli kontrole příchozí pošty nebo odesílání e-mailů. Já používám Thunderbird a je to výborný poštovní klient.

hodnocení

0x

Jestli jedete přes O2,tak asi měli nějaký výpadky.Už se to ustálilo,ale jednu chvíli jsem se nemohl přihlásit ani nikam na stránky - net nedostupný.Teď už jedu zase všude,ale zdá se mi,že některé stránky nabíhají pomaleji.Možná si toho s tou blbou Oneplay co teď rozdávají zadarmo nabrali moc.

chorche
hodnocení

Těžko říct, ale možné to je, od O2 net mám..

18.05.25 16:48
Nejde se přihlásit na email u Centrum #2

111®
hodnocení

0x

Nemáš zapnutý blokátor reklam? Ten deka problémy.

chorche
hodnocení

Mám, ale nikdy jsem neměl takovýto problém. A jak říkám, zkoušel jsem i jiná zařízení, včetně mobilu kde blokátor nemám, i prohlížeč..

111®

no protože Centrum a Seznam udělali nějaké úpravy..

chorche
hodnocení

Už to jede tak to asi bylo ono, že dělali "úpravy"..

Ozvali se SMS,ale nebyl čas -

+420601020202
Vazeny zakazniku,
pri reseni Vaseho poruchoveho pozadavku u sluzby Pevný internet 8048132676 jsme zjistili, ze porucha je rozsahlejsi, takze se muze tykat i sluzeb jinych zakazniku a jeji odstraneni bude zrejme trvat dele, nez je bezne.
Omlouvame se za zpusobene potize. Reseni muzete sledovat na webu Moje O2 v sekci Pozadavky po rozkliknuti pozadavku typu Hlaseni poruchy.
Vase O2
19:53:47

hodnocení

0x

Mě to dělá taky u O2 centrum - "furt" se něco načítá a pak čas vypršel.

U T-mobile není problém.

Že centrum se po každém zavření prohlížeče odhlašuje je věc jiná, seznam to nedělá. - zůstane přihlášen.

Na infolinku O2 se není možné dovolat.

Konečně po asi 20 pokusech se provedlo přihlášení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]