Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v notebooku Asus začal chraptit zvuk u videjí na FB i na You Tube.
V nastavení zvuku žádná závada není, ani ve správci zařízení.
Máte nějaký nápad jak chraptění odstranit?
Mám Windows 11
Není se třeba znepokojovat, že vám někdo neodpoví do 20ti minut .. a nemusíte posílat další - stejné dotazy.
Chyba chraptění má z 99,9% původ v HW - fyzický. To promile nechávám pro zázraky.
Pokud umíte demontovat NTB a máte mikropájku nebo náhradní repráček, směle do toho. Jinak si kupte za 200 repráčky nebo sluchátka a nastavte si poslech na tato zařízení.
No tak to určitě ne. Páč se mi to stalo už několikrát a o žádný HW problém nikdy nešlo. Myslím že to vyřešil obyčený restart, nějaká aktualizace nebo tak něco, ale v HW problém nebyl jelikož na stejném NTB funguje zvuk dál bez problémů aniž bych cokoliv z HW měnil.
To je to promile pro zázrak - pokud se to opakovaně stává a vyřešíte to "aktualizací nebo čím" - jedná se zřejmě o studený spoj, který občas funguje a občas ne.
" ... po projetí CCleanerem se zvuk spravil ..."
Je to možné, ovšem v tom případě musí být notebook (NTB) otočen displejem k východu, abu mohl Velký Procesor (budiž jeho jméno pochváleno) dohlížet na průběh čištění.
---
Pro ty, kteří nechtějí instalovat CCleaner, mám odzkoušený tento zaručeně účinný postup ve třech krocích:
1) Postavte se do postoje tváří k východu. Uchopte pravý ušní lalůček mezi palec a ukazováček levé ruky a levý ušní lalůček mezi palec a ukazováček pravé ruky (= základní postoj). Hluboce se 3x pokloňte směrem k východu, stále v základním postoji.
2) Postavte se do základního postoje. Třikrát zopakujte následující zaklínadlo:
" Pryč se šumy, brumy a chrapoty! Hraj mi zase čisté noty!"
3) Posaďte se na židli ke stolu tváří směrem k východu. Před sebe položte NTB se zavřeným víkem, zadní stranou k východu, víkem nahoru. Zaujměte základní posez (pravý ušní lalůček mezi palec a ukazováček levé ruky a levý ušní lalůček mezi palec a ukazováček pravé ruky). Pak třikrát udeřte čelem o víko NTB (stále v základním posezu). Tento krok lze vícekrát opakovat.
---
Pokud toto stále nezabírá, je v daném prostoru narušeno proudění feng-šuej. Vyhledejte radu kartářky Lindy, jakočistit prostor, přetvořit jeho energetické vlny a dovést je k rovnováze a čistotě. Více zde:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.