Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznam - nejde se přihlásit

Od: honza2581* odpovědí: 9 změna:

Chci se dneska ráno(2.5.09) přihlásit na seznam email a ono mi to napíše: Aplikace IE nemůže zobrazit tuto stránku. Možné příčiny:Spojení selhalo, server je dočasně nedostupný,atd... Je chyba u mě nebo u seznamu? Používám IE8.

Děkuji za odpovědi.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Používám Firefox a IE7, v obou případech se mi stránka Seznamu zobrazuje normálně, stejně tak se bez problémů dostanu do své emailové schránky.

Pokud jsem si všimla na jiných fórech, dělá to hlavně u IE8 - zkus vyčistit dočasné soubory vč. cookies, podívat se, zda nemáš stránku blokovanou firewallem, možná zkusit obnovení systému dnem, kdy vše fungovalo nebo napsat na zákaznickou podporu na Seznamu. Nic dalšího mne momentálně nenapadá

doplněno 02.05.09 11:56:

Na PCHelp jsem nyní četla, že se někomu již spojení obnovilo, chyba bude zřejmě na serveru Seznamu a bude se týkat jen některých oblastí.

Podle mne tedy nezbývá, než vydržet

sehes*
hodnocení

0x

doporučil bych použít jiný prohlížeč firefox, operu nebo chrome.

a když se objeví chyba i v jiném prohlížeči chyba bude v někde v připojení.

pokud ti půjde jiný prohlížeč chyba bude v IE8

napište jestli jde jiný prohlížeč.

honza2581*
hodnocení

Zkusil jsem Firefox 2, Firefox3 a Google Chrome a ani jeden nešel.

doplněno 02.05.09 09:52:

Jinak včera a mnohem dávno to šlo. IE 8 používám od konce února nebo taknějak.

sehes*

a funguje teď jiná stránka v IE8?

hodnocení

0x

Mně to také stále nejde už od včerejšího večera.

doplněno 02.05.09 12:47:

Už mi to jde.

lidka*
hodnocení

0x

Honzo, chyba bude asi u Seznamu, protože u nás pošta také nejde (Jizerské hory) a to nejen já. Volala mi kamarádka, co bydlí kousek ode mne a také je bez emailu. Takže snad u nich. A tuším, že ani tady to není první dotaz. Sondaw tam nabízela nějaký formulář pro Seznam, tedy jestli se nemýlím. Nemám čas to hledat, oběd pro mou jistě hladovou mládež má přednost! *nevi* Ale určitě, až bude chvilka, také se budu snažit to zprovoznit, i když nevím, nevím, já jsem počítačový analfabet! :D

doplněno 02.05.09 11:32:

A jejda, u nás už to jde - tedy alespoň prohlížet poštu!

sehes*

pokud ti nefunguje seznam nikde ale tato stránka jo tak chyba bude někde u seznamu ale mě jede seznam skvěle

honza2581*
hodnocení

Zjistil jsem, jak jsem si instaloval IE8, tak k tomu byly Seznam doplňky(lištička,vyhledávací moduly,...) a právě ta lištička dělala dusno. Tak jsem ji odinstaloval, restartoval počítač a přes všechny prohlížeče, které jsem instaloval to šlo. Tak jsem Firefox a google chrome odinstaloval a nechal si IE8. Takže vám všem děkuji za odpovědi:)

hodnocení

0x

seznam si pamatuje takzvanou ip adresu, pokud jste jim neco provedli, napriklad psali neslusne poznamky do chatu, fora, a pod., budete muset zmenit svou ip, mozna i u poskytovatele pripojeni, i pokud vam ji poskytovatel meni, ip adresa poskytovatele je porad stejna pro seznam.cz, poskytovatel ji az pak meni (pro jednotlive "uzly" =skupiny uzivatelu, nebo jednotliva PC ). Takze muze stacit, pokud vas soused na stejnem "uzlu" je prase, a seznam "zablokuje" tu HLAVNI ip adresu poskytovatele. A jste bez seznamu vsichni na stejne "antene". Seznam je proste prilis "vsemocny" a JE to "nezajima", kdo je vinen, jestli soused, nebo vy. Alespon tak se mi to jevi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]