Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak prodloužit funkčnost záznamu z displeje?

Od: duchodce odpovědí: 3 změna:

Zdravím vespolek,

mám výňatek z torrentového Bandicamu, jenž po otevření krátce generuje logo (ces, cs) v dolním rohu displeje a občas je nutno použít jeho Settings aby se rozběhl, (dřívější program ze zakázaného úložiště se odmlčel). Vznikne video Mp4, jenž je upraveno ve Filmora a uloženo v Mp4, ale po čase nelze VLC přehrávač použít. Pouze VLC blikne nebo krátce extra okno hlásí cesta nenalezena. Použítím WMP se zobrazí zablokované modro. Nevíte, kde je příčina?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jsem z toho trochu zmatený, tohle by se fakt dít nemělo. Možná zkusit zkopírovat výsledný mp4 soubor na flešku? Soubory by fakt neměly po čase přestat fungovat. Jediné co mě napadá je že by to nějaký program po čase mazal/rozbíjel. Což by bylo ale velice zvláštní.

Alternativa je zkusit programy co nejsou pochybného původu a obsahu. Existuje třeba obs na nahrávání obrazovky. Na stříhání taky existují programy které jsou volně šířitelné a rozhodně po sobě videa mazat nebudou.

thetruth
hodnocení

0x

Zkuste OBS studio, za mne lepší program než Bandicam, který ještě navíc pirátíte. Jinak ale to nedává smysl, pokud se tohle skutečně děje, a mizí vám soubory, tak se s tím kradeným SW spíš natáhl do počítače nějakou škodnou.

duchodce
hodnocení

0x

Dík za názory.

Jedno video vytvořené 30.3.25, jenž už nezná cestu, ač má v (podrobnostech) stále 4,1MB, ale ve (vlastnostech) 0 bajtů,

se nechalo překopírovat na fleš (pro zdejší přílohu).

OBS je instalován. Nabídka (medium) žádá místo uložení v PC. Pak rendruje jeho otevření z displeje při žádné slyšitelnosti ( u VLC je funkční). Http:/ adresu se do OBS k stejnému postupu nedaří vložit (např. tn.nova.cz/...

tnZvuk.mp3434.38 kB
Jak prodloužit funkčnost záznamu z displeje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]