Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zásuvný modul

Od: jirka24® odpovědí: 16 změna:

Zdravím, chtěl jsem si v počítači seřadit programy z televize Samsung. Nainstaloval jsem si program a udělal vše podle návodu. Při otevření datového souboru TV, v tom programu, mělo vyskočit okno Upravit aktuální seznam, ale ono nic. Při otevření souboru vyskočilo pak okno, že nebyl nalezen zásuvný modul. Kde a jak mám tento modul sehnat a nainstalovat. Upozorňuji, že nejsem borec přes PC. Tak bych prosil polopatě vysvětlit, jestli by někdo mohl pomoci.

Zásuvný modul

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nainstaloval jsem si program ....který program? Používal jsem ChanSort... tak nějak

doplněno 16.05.25 21:32:

Ještě odkaz na "moje"stažení

doplněno 19.05.25 00:13:

Samsung ...a bližší určení? Pár informací..

- USB flash disk/SD karta pro přenos seznamu kanálů mezi televizorem a počítačem. USB flash disk s kapacitou <= 32 GB a souborovým systémem FAT32
se DŮRAZNĚ doporučuje
. (Některé televizory zapisují do NTFS nesmysly a exFAT vůbec nepodporují)

Zde prosím aktuální verze, ChanSort 2025-03-08 :-D

slunecnice.cz/...

juraja, dík za odkaz na aktualizaci

16.05.25 22:07

Není zač.

hodnocení

0x

Ten váš program neznám, já používám k řazení programu v PC tento "ChantSort"

github.com/...

hodnocení

Omlouvám se za neuvedení programu. Mám "ChantSort" Už jsem to vyřešil. Složku jsem musel zazipovat a už to funguje.

hodnocení

Tak se vracím ještě zpět na setřídění programů. Programy jsem hezky sice seřadil a uložil, jenže v televizi mi to ten seznam vůbec nenačetlo. Podařilo se mi to dostat do prográmku jedině díku tomu, že jsem zazipoval složku dvbt z toho listu, což jsem asi dělat neměl. Kam se ukládá nový seznam? A jak poznám, že je uložený. Když dám uložit, tak to nic nenapíše.

Zásuvný modul s tím asi nemá nic společného, jak jsem si myslel.

Takto vypadá Schannel list stažený z televize, ale ten nejde v programu ChanSort otevřít, nevíte proč?

Ten list je samozřejmě na flešce, tady jsem ho stáhl na plochu jen pro ukázku.

Zásuvný modul #2

Bohužel vaši TV neznám v jakém formátu zalohuje programy na flešku.

Já mám LG a ta to má takhle.

Spustím Chansort, v něm kliknu na přidat datový soubor, vyberu ten můj.

Pak si naklikám do levého okna jak chci seřadit, no a nakonec klik na uložení.

Uložené mám ve stejné složce původní soubor je pojmenovaný jako "bak"

No a ten nový (seřazený) hodím na flešku a nahraju zpětně do TV (poznáte podle koncovky a času.

Zásuvný modul #3
Zásuvný modul #4
hodnocení

Začátek postupu máme stejný.

Otevřít datový soubor je ale problém. Sice najdu to co mám otevřít, ale jak dál?

Při zadání "dvbt" mi to hodí hlášku, že nebyl nalezen žádný zásuvný modul.

Co s tím?

Zásuvný modul #5
Zásuvný modul #6
Zásuvný modul #7
hodnocení

Mám televizi: Smart LED televizor Samsung UE43DU7172

No nevím, ale asi děláte něco špatně, dle návodu od Samsungu musí být ten stažený soubou už v zip formátu, né že ho teprve zazipujete.

samsung.com/...

hodnocení

Tyto tři poslední soubory co jsem tam vložil jako obrázky jsou originály. Zazipovaná složka s nahranými programy z TV. Tak jak to má být. Tentokrát už jsem nic do zipu sám nedával. Jenže takto to prográmek otevřít nechce.

hodnocení

Už nevím co teda dělám špatně.

Flash do MAX 32GB, systém FAT32? Zazipovaný soubor (stažený z TV) načten přímo do progranu ChanSort? A pořád problém?

Tak sem trošku pátral a ze zdejší odpovědi (i když starší) vám schází v pc - MS Visual C++ 2010 redistributable kit (x86).

Takže prý stáhnout a Chansort bude fungovat.

tvfreak.cz/...

hodnocení

Nejsem odborník pře PC a zatím po pár pokusech jsem to udělal tak, že jsem stažený zazipovaný soubor z televize uložil na plochu PC a ten jsen celý přesunul do toho prográmku na úpravu kanálu. Pak jsem otevřel všechno okna kde jsem si myslel kam by se to mohlo asi uložit a podařilo se. Uložený soubor jsem našel a nechal načíst v televizi. Takže teď už to mám srovnané jak jsem chtěl.Určitě se ale ještě podívám na to co mi v tom PC chybí a děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]