Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chtěl jsem si v počítači seřadit programy z televize Samsung. Nainstaloval jsem si program a udělal vše podle návodu. Při otevření datového souboru TV, v tom programu, mělo vyskočit okno Upravit aktuální seznam, ale ono nic. Při otevření souboru vyskočilo pak okno, že nebyl nalezen zásuvný modul. Kde a jak mám tento modul sehnat a nainstalovat. Upozorňuji, že nejsem borec přes PC. Tak bych prosil polopatě vysvětlit, jestli by někdo mohl pomoci.

0x
Nainstaloval jsem si program ....který program? Používal jsem ChanSort... tak nějak
doplněno 16.05.25 21:32:
Ještě odkaz na "moje"stažení
doplněno 19.05.25 00:13:
Samsung ...a bližší určení? Pár informací..
- USB flash disk/SD karta pro přenos seznamu kanálů mezi televizorem a počítačem. USB flash disk s kapacitou <= 32 GB a souborovým systémem FAT32
se DŮRAZNĚ doporučuje. (Některé televizory zapisují do NTFS nesmysly a exFAT vůbec nepodporují)
Tak se vracím ještě zpět na setřídění programů. Programy jsem hezky sice seřadil a uložil, jenže v televizi mi to ten seznam vůbec nenačetlo. Podařilo se mi to dostat do prográmku jedině díku tomu, že jsem zazipoval složku dvbt z toho listu, což jsem asi dělat neměl. Kam se ukládá nový seznam? A jak poznám, že je uložený. Když dám uložit, tak to nic nenapíše.
Zásuvný modul s tím asi nemá nic společného, jak jsem si myslel.
Takto vypadá Schannel list stažený z televize, ale ten nejde v programu ChanSort otevřít, nevíte proč?
Ten list je samozřejmě na flešce, tady jsem ho stáhl na plochu jen pro ukázku.
Bohužel vaši TV neznám v jakém formátu zalohuje programy na flešku.
Já mám LG a ta to má takhle.
Spustím Chansort, v něm kliknu na přidat datový soubor, vyberu ten můj.
Pak si naklikám do levého okna jak chci seřadit, no a nakonec klik na uložení.
Uložené mám ve stejné složce původní soubor je pojmenovaný jako "bak"
No a ten nový (seřazený) hodím na flešku a nahraju zpětně do TV (poznáte podle koncovky a času.

No nevím, ale asi děláte něco špatně, dle návodu od Samsungu musí být ten stažený soubou už v zip formátu, né že ho teprve zazipujete.
Flash do MAX 32GB, systém FAT32? Zazipovaný soubor (stažený z TV) načten přímo do progranu ChanSort? A pořád problém?
Tak sem trošku pátral a ze zdejší odpovědi (i když starší) vám schází v pc - MS Visual C++ 2010 redistributable kit (x86).
Takže prý stáhnout a Chansort bude fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.