Nejste přihlášen/a.
V případě, že napájení odpojím okamžitě se vypne
Neblbne tedy konektor? Zenbook má dost tenkej jak na staré nokii co si pamatuji. Měl to podobně i Asus EEE 1001HA. U mě to tak bylo a musel jsem si konektor na desce v notebooku přeletovat a dát tak druhej.
A jak je stará baterka? Je ještě origo původní, nebo už měněná nějaká druhovýroba? Já, když dal druhovýrobu do jednoho telefonu, tak ukazoval jen 100% a pak 12%. Nic mezi.
Taky je možné, že se poškodil nabíjecí obvod na desce.
Nemáš možnost zkusit i jiný adaptér? A používáš origo adaptér nebo nějaký univerzál s několika koncovkami v sadě?
Především vyzkoušet jinou baterku. Pokud se po odpojení napájení ntb okamžitě vypne, je prakticky jisté, že baterka je v čudu.
Ještě bych zkusil baterku vyndat a jet jen na síť. Jestli závada "zmizí", je ta baterka jistá a je nutné koupit novou.
Vadná baterka také může ukazovat nesmysly o svém stavu - viz těch 43%, ze kterých se nehýbe!
PS: Závada adaptéru je nepravděpodobná, baterie je na prvním místě!
Vyndejte baterii a vyzkoušejte jen na adaptér!
Displej může vypínat třeba při přetížení adaptéru, který se snaží nabít vadnou baterii!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.