Dobrý den, když si chci prohlédnout fotky z webkamery, tak za boha nejde použít jiný program nez noční můra "windows prohlížeč fotografií" jsem zvyklý na XNview ,terý výborně pracuje se soubory, ale to jak se mi otevírá ta webkamery, se mi otevírá kudla v kapse, je to šílenost, jak to funguje, záseky, dlouhé čekání, nemožnost přejmenovat. a nikde nevidím možnost "Otevřít v " (možnost číst pamětovou kartu znám, ale tohle se ptám pro situaci kdy prostě jen propojím USB-C kabelem) Myslel jsem že tahle zrůdnost Picture transfer protocol už po roce 2020 už vymizela
Když pokládáš dotaz, tak první má být jaký to je OS. Ve Win 10 stačí otevřít nabídku Start, pak Výchozí programy a tam si najdeš Nastavit výchozí programy a Prohlížeč fotek, pak nastavíš program jaký potřebuješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.