Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paměťová karta poškozéná ochrana proti smazán

Od: redfrog* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám takovou prekerní situaci. U jedne SD karty mi vypdnul někde v terénu jezdec, kterým se přepinala pozice zamknutí/odemknutí ochrany protí smazání. 6e to vypadlo by mě ani tak neštvalo... Spíš co mi drása nervy je že to vypadlo ve stavu zamknutí...

Již mi to dříve vypadlo... Karta je mírně odchlípla proto se tam vytvořila větší mazera a jezdec vypadával.

Jde o to že nemám zdáni jak tu kartu bez toho jezdce přepnout do odeknutého stavu... Co si pamatuji ten jezdec byl jen takový kus plastu... Karu sem otevřel přez šev... a zde není nic čím bych mohl stav ochrany přepnout... v části kde byl jezdec nenížádne šoupatko.

Ví nědo jak to funguje a jak to přepnout, pak bych to slepil a nechal odemknute furt:)

Díky za každou radu ;)

A přeji příjemný den...

Paměťová karta poškozéná ochrana proti smazán

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

2x

Já se domnívám, že ten jezdec v kartě nic nepřepíná a jeho polohu vyhodnocuje čtecí zařízení. Takže snad ho něčím nahradit?

Ano, přesně tak to bylo u disket, takže to bude ono :)

redfrog*
hodnocení

Myslíte že kdybych to vystruhal ze dřeva tak by to detekovalo?!
Nebo čím jiným to nahradit? Kusek papíru, polystyrénů?!
doplněno 02.05.09 11:31:

zatím sem nepřišel na nic čím by to šlo nahradit... zkusil jsem kus tvrdého papíru, gumu z těsnění... a nakonec kousek plastu z rohu, který se používá k lištám u plovoucí podlahy...

vždy sem si udělal miniaturní čtvereček, který sem zasunul pinzetou do pojezdu pro chybějící, ztracený plast...

xxx2
pocuj pokial tam mas na tej karte nejake rodinne foto,alebo foto,o ktore nechces prist,tak si kup nejaku lacnu kartu,bud v aukcii,alebo skoc novu kupit do obchodu tu najlacnejsiu,s najmensou kapacitou, a ten kusok nahrad... a pokial na tej karte nic take nie je,jednoducho kup novu...sak 4 giga mas dnes uz za 200 korun...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]