Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Převod peněz na PayPal

Od: etien odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěl jsem si převést na účet PayPal penize ze svého bankovního účtu, ale nejde to. Peníze sice z banky odejdou, ale na PayPal nedorazí. Navíc se ani nevrátí zpátky a prostě jaksi "zmizí". Nemáte nějaký tip, kde by mohl být problém? Dík za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

g68®
hodnocení

1x

A proč vůbec posílat? Já to mám tak, že mám PayPal účet propojen s bankovním účtem případně s kartou. Na PayPal účtu je stále nula, když potřebuju platit, stáhne si to potřebnou částku z bězného účtu samo. Smozřejmě mám PayPal zabezpečen i nutností zadat kód na mobil.

hodnocení

0x

A jak je to dlouho? Na Paypal to chodí klidně i 3-4 pracovní dny. Taky je důležité aby účet odesílatele byl na stejné jméno jako účet na PayPalu.

Jinak napsat na podporu PayPalu a přidat jim k tomu potvrzení o platbě, z toho by mohly vyčíst co je špatně

mll
hodnocení

0x

Trvá to asi týden, než platbu přiřadí a peníze Vám na účet PP připíšou. (Mohl bych to u sebe dohledat, kdy jsem dal převod a kdy se mi peníze objevily na PP, asi to týden tehdy zabralo.) Zřejmě se to dělá ručně. Skoro neuvěřitelné něco takového v jedenadvacátém století.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]