Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Náušníky na sluchátka, která se už neprodávají

Od: ondrejslavicek odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

vlastním sluchátka beyerdynamic custom game odkaz níže, a sháním nové náušníky, ovšem nedaří se mi najít žádné kompatibilní. Něvěděl by někdo, jak správně vybrat, případně kde by se dali ještě sehnat?

Děkuji předem za rady.

basys.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

thetruth
hodnocení

2x

Zkusit u číňana?

vi.aliexpress.com/...

Ono to funguje, ale životnost většinou tak rok. O co jsou měkčí - příjemnější, o to dříve se drolí. Ale za tu cenu je v zásadě možné kupovat každý rok, nebo dva nové.
Otázka - ty náušníky k sobě pasují? Různé náušníky k různým výrobcům?
thetruth

@tomkk: Tohle se nedá zobecnit, prodává se tam různé zboží, takže je to pokaždé jinak. Pokud jde o mne, tak z vlastní zkušenosti mohu říct, že náhrady od číňana mi vydržely dýl než originály od Sony. A stály kilo, Sony by mi náhrady prodalo za osm.

thetruth

@boban: Náušníky jsou náušníky, pokud mají stejné rozměry a uchycení, pasují na cokoli. Jsou i různé univerzály. Já zatím kupoval vždy na konkrétní typ sluchátek a sedly dobře. Samozřejmě aliexpress je tržiště, když tam prodejce dá blbě popisek, nemusí to sedět. Pak ale zase celkem bez problémů vrací peníze.

hodnocení

0x
Zkuste telefon, e-mail, odkazů zde máte více google.com/... měli by vám umět pomoci
doplněno 06.05.25 16:20:

Náušníky pro Custom One Pro a Custom Game ... zde, je to z odkazů výše; neznám barvu, jakou chcete...takže tady bílé...

doplněno 06.05.25 16:29:

Teď při objednání naskočilo...Není dostupné"...takže někde jinde, hledám

hodnocení

0x
úplně nejjednoduší je si je (nechat) uháčkovat z vlny !

2024
hodnocení

0x

A přímo dovozce nebo prodejce značky Beyerdynamic jste zkusil?

Já sehnal na sluchátka Sennheiser náhradní náušníky i po 20 letech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]