Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vlastním sluchátka beyerdynamic custom game odkaz níže, a sháním nové náušníky, ovšem nedaří se mi najít žádné kompatibilní. Něvěděl by někdo, jak správně vybrat, případně kde by se dali ještě sehnat?
Děkuji předem za rady.
@tomkk: Tohle se nedá zobecnit, prodává se tam různé zboží, takže je to pokaždé jinak. Pokud jde o mne, tak z vlastní zkušenosti mohu říct, že náhrady od číňana mi vydržely dýl než originály od Sony. A stály kilo, Sony by mi náhrady prodalo za osm.
@boban: Náušníky jsou náušníky, pokud mají stejné rozměry a uchycení, pasují na cokoli. Jsou i různé univerzály. Já zatím kupoval vždy na konkrétní typ sluchátek a sedly dobře. Samozřejmě aliexpress je tržiště, když tam prodejce dá blbě popisek, nemusí to sedět. Pak ale zase celkem bez problémů vrací peníze.
Náušníky pro Custom One Pro a Custom Game ... zde, je to z odkazů výše; neznám barvu, jakou chcete...takže tady bílé...
Teď při objednání naskočilo...Není dostupné"...takže někde jinde, hledám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.