Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox se zasekava

Od: vojtahavel* odpovědí: 8 změna:

Zdravím. Mám už delší dobu takový problém s Firefoxem. Myslel jsem si, že to vyřeší nějaké aktualizace, ale stále se chová stejně.

Prostě a jedndouše. Pokud chci stáhnout libovolný soubor (krom obrázků), Firefoxu čeká dlouho než se otevře Správce stahování, celý se zasekne a nic s ním nejde dělat (PC se při tom nezasekává, ostatní věci běží OK). Nevím si rady, tak pokud jste někdo už někdo taky tenhle problém řešili, budu vám vděčný, když se ozvete

doplněno 01.05.09 20:33:

PS: Mám nastaveno aby se záznamy o stažených souborech automaticky ze Správce stahování po zavření oken Firefoxu vymazaly

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Dělá to i Explorer?

vojtahavel*
hodnocení

Explorer stahuje v pořádku

celp*

S tímto se setkáváme skoro všichni .Odinstaluj Firefox a dej tam poslední verzi o které víš,že jela bez problémů.Ty nové verze se projevují všelijak.Jo a je potřeba zakázat aktualizace.

honza2581*
hodnocení

0x

Zkuste přesedlat na IE8 a Firefox odinstalujte.

vojtahavel*
hodnocení

To nepůjde. Subjektivně je pomalejší, je terčem více útoků a nemůžu si do něj dát mé oblíbebné doplňky

sondaw*

Objevuje se stejný problém i v případě, že spustíš FF v safe mode?

vojtahavel*
04.05.09 21:10
hodnocení

Jj, taky

sondaw*

Zkus všechny doplňky zakázat (ne odinstalovat), postupně je přidávej a zkoušej, je možné, že je příčinou některý z nich.

U mne dělal problém doplněk skypu a megaupload

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]