Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mac book a prohlížeč

Od: jarinfaltas® odpovědí: 6 změna:
Dobrý den
Používám na mac booku prohlížeč Safari a bohužel v Safari se na stránkách Tipsportu sekají stremy , je možné používat jiný prohlížeč a když tak jaký? a lze do macu normálně stáhnout?
děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

ano můžete si stáhnout různé prohlížeče.. Mrkněte do App Store a vyberte si.. Je to svobodná volba.

Ale.. nezdá se mi že by toto blokoval základní prohlížeč Safari.

Taktéž používám Safari ( a jen Safari) a na Tipsportu nemám problém..

Připojení k internetu máte dobré? Máte vyzkoušeno na jiném počítači že to běží lépe nežli na Macu se Safari?

hodnocení

díky za odpověd , no mám optiku od O2 myslím , že připojení je kvalitní , no je to zvláštní , dělá to i na stolním pc s Windowsama , ale třeba na Iphone v aplikaci Tipsportu ty stremy jedou naprosto na pohodu , podpora s Tipsportu mě právě doporučila vyzkoušet jiný prohlížeč , tak nevím.

tak.. pokud to dělá i na Win, tak to zřejmě nemusí být prohlížečem..

Ale záleží... Takže jak uvádíte, máte přes optiku jak Mac OS, Win a i iOS? Jen se ptám..

Občas jsem měl kdysi také problémy, spíše drobné.. přes síťové připojení.. A když jsem spustil iPhone přes LTE , nebo dnes novější 5G, problémy nebyly.. Nevím kde byl dosud problém.

Zkuste připojit MacBook přes modem od iPhone přes mobilní síť, a použijte Safari (nic lepšího není..) a možná se ukáže rozdíl..

Dejte vědět..

hodnocení

na Iphone to šlo v pohodě jen přes aplikaci , alejak říkám včera tenis taky v pohodě nevím kde je problém ze na těch hokejích byla sekačka , no ještě vyzkouším a dám vědět

hodnocení

třeba ted to tesuju na tenise a jede to na Macbooku naprosto v cajku , ale ty extraligový play of hokeje ty se nedaly vubec sledovat to bylo permanentně zasekaný

jsem nyní online na Tipsportu, můžeme vyzkoušet..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]