Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrázek se nezobrazí

Od: nelajana® odpovědí: 12 změna:

když kliknu na nějaký obrázek, chce to po mě zkontrolovat One Drive.

Jde to nějak nastavit, aby se obrázky normálně ukázaly?

Obrázek se nezobrazí

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kmet
hodnocení

1x

Ano. 1) zprovoznit onedrive 2) označit soubor(y) a zvolit " vždy ponechat na tomto zařízení".

hodnocení

Děkuji už to jde :)

Ještě se zeptám, proč se u některých obrázků neukazují náhledy?

Obrázek se nezobrazí #2

To záleží v jakém formátu obrázky jsou, jestli ten formát podporuje náhledy.

jj

A jakou mají příponu ty obrázky? V jakém jsou formátu? Když je rozklikneš tak se zobrazí celé ve velkém ano?

Někdy se mi náhledy nezobrazí jednoduše proto, že ten počítač nestíhá, stačí chvíli počkat nebo s máčknout F5 R fresh a nebo posunout posuvník vpravo a pak se náhledy zobrazí, případně změnit velikost, to je někde menu zobrazeni

hodnocení

Třeba tady ukázka, obrázky ve složce vedle sebe PGN - některé s náhledem, některé bez náhledu.

Náhled se neukáže ani po čekání. Otevřít obrázky jdou

Obrázek se nezobrazí #3

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, doporučuji netrápit se s obrázky ve Windows a nainstalovat si léty prověřený/výborný program IrfanView (viz odkaz + čeština) a ten vždy na obrázky používat (po instalaci si udělat nastavení dle sebe, např. velikost náhledů). Zdravím!

instaluj.cz/...

doplněno 14.05.25 15:26: nelajana - vidím, že máte v PC nainstalován CCleaner, tak ho použijte k vyčištění registru (stačí v jeho základním nastavení). Máte tam nějakou neplechu.
hodnocení

Ten mám nainstalovaný dávno. Když dám obrázek otevřít v něm tak je to to samý - zkontrolujte jestli je puštěný OneDrive

hodnocení

vyčištěno - čistím často

jf
hodnocení

0x
A je ten obrázek na disku nebo na one drive? Jste připojen(a) k internetu a prihlášena do one drive(jestli je ten obrázek na onedriveu)
hodnocení

já vůbec nevím proč se do toho nějaký One Drive motá :D

hodnocení

Ahoj, stále mám problémy s obrazováním obrázků, dám sem několik screenů

Obrázek se nezobrazí #4
Obrázek se nezobrazí #5
Obrázek se nezobrazí #6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]