Nejste přihlášen/a.
Dříve byla k "O2 Internet MAX Bronzový" zdrama základní "O2 TV Air Modrá". Teď ten internet přejmenovali na "O2 Internet MAX 20" a k tomu je zdarma "Oneplay k Internetu" a samozřejmě, to zdražili a nazvali vylepšenou službou. Takže pod hesly "Více ze života" "Nová revoluční Oneplay" "Za stejnou cenu vyšší rychlost" nám to o 50.-Kč zdražili a o Oneplay píší doslova: "Nestojí Vás nic navíc, máte ho jako bonus k našemu internetu".
Takže jásejte, že vám zdarma zdražili internet a nestěžujte si .
O2 chroupá všechno a všude.Měl jsem ,,něco,, pak se to přejmenovalo na Nej.cz a teď je to O2 s nějakým blbým programem zdarma na který se nepodívám,ale se zdražením. Za ty love neber to.Brzy se asi vrátí doba,kdy tady byl jen SPT Telecom ( potom O2 ).Ale pozor ! - udělali nové rozvody v optice a zadarmo to nebylo a někdo to zaplatit musí.Děkuji O2.
je to osekaný oneplay zadara, kolem 50 programů a možnost pustit si 5x za měsíc nějaký pořad oneplay zdarma.
to jejich zlepšování služeb, rozuměj zdražování o službu kterou nechcete mě už vytáčí doběla, v dubnu máti "vylepšili" internet, tím že tam přidali nějaké zabezpečení, které je (nejen) pro ni úplně nanic +50ká
od května "zlepšují" dcerce tarif o podporu dat do druhého zařízení +50ká, která je také úplně k ničemu, do zařízení kde bych to užil (jiný mobil, usb router to nejde), když jsem volal na linku že tu blbost nechci at si to narvou do špic a nechají mi původní tarif tak mi řekli že to nejde, takže se jedná o prachsprosté zdražení přidáním nevyžádané služby kterou nikdo nechce.
Zajímalo by mne, jak takto postižení řeší svou situaci. Otec má dům v nešťastné lokalitě, kde WiFi byla s častými výpadky. Kabel doposud nedorazil a vzhledem k černé stavbě ve vesnici od jedné firmy, která byla přichycena - asi dlouho nebude. Měl z dob připojení pevnou linkou možnost O2 internetu - takže ji rád využil. ALE nyní kvůli internetu platí navýšenou částku za možnost zmíněné Oneplay, kterou prostě nechce. Internet bez ní prostě neexistuje u daného poskytovatele.
Za mne - je to hyenismus a vydírání důchodců. Protože on je v situaci, kdy internet potřebuje, ale má vlastně jedinou možnost, která je stabilní bez výpadků.
Internet normálně po drátech existuje. Mám ho mnoho let i po zrušení pevné linky. Měl jsem kromě mobilu O2 a internetu, ještě O2 Tv. Po přechodu na One play a zdražení, jsem nyní nechal zrušit One play placený a zůstaly mi jen ty stanice, které dávají k internetu zdarma.
@feraxi - na O2 tvrdí, že jakýkoliv internet je automaticky včetně Oneplay. Máte internet po drátě přes O2?
No někdy to tak vypadá a není ... O2Family jsem šel řešit na pobočku O2 a řekli mi, že to je jiná firma.
O2 pobočka mi řekla, že internet bez té hovadiny prostě nemají.
Možná je to o ceně? Používáte jen internet, ale za cenu vyšší? Mohl byste prosím uvést rychlost připojení a měsíční paušál?
Mobil je Neo modrý a internet Max 50. Cenu z hlavy nevím (musel bych to najít), ale je tam nějaká výhoda, že mám telefon i internet. Všechno s nimi řeším po telefonu, nebo přes Moje O2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.