Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradí mi někdo s problémem: mám všechny ikony na ploše podbarvené ikdyž na ně neklikám,
myslel jsem,že to je v nastavení-uzamknout webové položky ale tím to není, hrála si tu ségra a něco i vypalovala v Neru,
neporadí mi někdo jak vrátit ikony do stavu tak aby nebyly podbarvené?
Děkuji, všem co poradí
Nenapsalas operační systém, pro XP to je:
Ovládací panely>Systém>Upřesnit>Výkon >Nastavení>zaškrtnout "Použít stíny popisků ikon na ploše
pravým kliknout na plochu-vlastnosti-plocha-vlastní nastavení plochy-web-odznačit uzamknout položky na ploše
a ve Vlastnosti systému- složka Vizuální efekty - označeno vlastní a pak zaškrtnout Použít stíny popisků na ploše.
Vista:
Ovládací panely>Vzhled a přizpůsobení>Barva a zobrazení okna>Otevřít klasické vlastnosti vzhledu pro více možností barev>Efekty>označit Zobrazovat stín pod nabídkami
a pravý klik na Tento počítač>Vlastnosti>Upřesnit nastavení systému>Vizuální efekty>Nastavení>označit Použít stíny popisků ikon na ploše
Mělo by to být už v pořádku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.