Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky hosting pro web s 100MB zdarma?

Od: rotorod® odpovědí: 11 změna:

dobrý den
přišel mi email, že společnost thosting.cz ukončuje své působení a rozdává výpovědi těm, kteří tam mají svoje weby, aby přesedlali na jiný hosting. Já tam mám web, kde využívám 100MB hostingu a toto je zdarma. Tohle mi vyhovuje a stačí. Ale je třeba si najít něco nového. Poradili by jste mi prosím? Miň ale jak 100MB nechci, a taky nechci žádné reklamy, ani další podmínky toho hostingu.
děkuji za radu a pomoc

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardaaa
hodnocení

1x

github umožňuje pouze statické do 1GB, reklamy nejsou

hodnocení

Co je tim prosim myšleno že umožňuje pouze staticke?

Statické = jenom HTML a CSS.

hodnocení

0x

Skutečně vám stačí 100 MB datového prostoru?

Ono ani těch 1 GB není nic moc ... když uvážíte, že určitě chcete web zálohovat ... tak zálohu asi někde jinde.

hodnocení

0x
máš o tom nějaké bližší info? traffic, návštěvnost, počet subdomén, nutnost ipv4,ipv6,aktuální velikost, interpret nebo jen statika? nešlo by to hostovat doma?
spousta hostingů má v nabídce variantu typu k doméně (kolem 180/měšíčně) základní varianta hostingu zdarma.
hodnocení

Mi stači 100MB + email. Pokud k CZ domeně znaš zdrama hosting, prosim dej mi zde odkaz. Děkuji

hodnocení

0x
Zrovna Wedos . cz má teď nějakou akci JARO - do konce měsíce
hodnocení

Diky za tip jenže to neni to co hledam

111®
hodnocení

0x

Zkus webzdarma.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]