Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fotky z iphonu do pc

Od: smack odpovědí: 2 změna:
Ahoj chtel jsem se zeptat, kdyz pretahuji fotky a videa vsechny co mam asi 8000 souboru pres apikaci fotky myslim nebo obrazky co mi bylo doporučeno vsemi fory atd.. tak snad 50 procent fotek a videi je ve windows cerna a nic tam neni, lze naj pretahnout z iphonu fotky aniz bych musel platit cloud tam to nahrat a z cloudu do pc? A i tam nemam duveru ze to bude fungovat. Dekuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste vytvářet ze složek, kde jsou fotky, soubory RAR (doufám, že to iPhone umí), ty kopírovat (nepřesouvat) do PC (asi kabelem), tam rozbalit a zkontrolovat výsledek. Doufám, že si uvědomujete rozdíl mezi souborem/fotkou a pouhým náhledem obrázku, který nemá význam kopírovat. Zdravím!

111®
hodnocení

0x

Já používám AirCopy nainstalovat do mobilu a stejnou aplikaci napsat do příkazového radku prohlížeče a řídit se pokyny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]