Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, já to prostě nechápu, stačí blbej restart chytrého telefonu a nemůžu se za boha připojit na wi-fi, kterou si platím a mám ji spolu s pevným internetem, který používám na počítači. Potřebuji se připojit na wi-fi a prostě to nefunguje. Našla jsem na modemu k internetu network name a heslo a ten network name se mi neukazuje vůbec nikdy jako blízká síť k připojení, co mám dělat? To je strašné tohle, platím si něco a nemůžu to využívat kvůli blbému restartu telefonu, v téhle republice je všechno tak obtížné. Já to heslo dlouho nezadávala, prostě si to mobil pamatoval, tak jsem to neřešila a teď tohle. Mám zítra zajít osobně do Vodafone? Nevím, jestli mi pomůžou, když nebudu u sebe doma, tak na dálku mi těžko zprovozní tu síť a heslo. To abych si koupila internet do mobilu asi, jinou možnost nevidím. Volala jsem na Vodafone, ale tam se nedá dovolat. Chce to po mě nějaké heslo k zákaznickému účtu, prostě na palici, žádné heslo v účtu nemám i když se přihlašuji do muj vodafone, si zase něco vymysleli, aby se člověk nemoh dovolat, katastrofa tady. A samozřejmě restart mi poradila blbá operátorka z jedné banky, kde mi kvůli nim nefungovala aplikace, kdybych restart neudělala, tak to doteď funguje.
0x
Nejlepší bude, když si domů pozveš někoho, kdo tomu rozumí. Uvaříš kafe a než ho dopije, je hotovo.
0x
Zavolat někoho, kdo tomu rozumí. On totiž není žádný důvod, aby mobil tu síť neviděl. Tedy za předpokladu, že je ta síť nastavená standardně a ne jako neviditelná. Návštěva vám nepomůže, protože z prodejny vás opravdu na vaši wi-fi co máte doma nepřipojí.
Tak možná když se mi povede dovolat do Vodafone? Že mi Wi-Fi zprovozní přes telefon? To by mělo jít, když si to platím a za tu chybu nemůžu, když jim vše vysvětlím jak se to stalo. Já si pamatuji, že jsem se tam dovolala tak, že jsem uvedla, že nejsem jejich zákazník a nechala se přepojit na živého operátora a i tak se se mnou bavil, jiná možnost není se tam dovolat, když chtějí něco co netuším kde najdu, zákaznické číslo mám, i veškerou agendu, přes muj vodafone, i si fotím na památku když zaplatím přes internet banking částku každý měsíc, oni jsou totiž jediní, kde se nedá zadat pravidelný platební příkaz, protože mi pořád měnili částku, prostě nejsou normální a pak ani si nedokážou strhnout inkaso, jenom jednou si ho strhli, jenže v tom samém měsíci a týden na to, co jsem zaplatila danou částku v tom měsíci, já už to neřeším, beru je jako nenormální. Prostě dělají problémy z ničeho a beru už jako standard, že to průběžně a pravidelně kontroluji a platím jednorázově vždy tu částku jinou, já dělala přepisy na všechno a oni argumentovali, že ten internet, co původně platil bývalý majitel bytu byl změněn, protože s přepisem tedy se smlouvou na mě už ten internet nenabízí, proto se měnila částka, ale proč se měnila každý měsíc a potom třeba o 1 Kč nahoru nebo dolu nebo o 2 Kč, podle mě to dělají schválně, aby přidělali lidem starosti, ale já už to neřeším, beru je tak že jsou na hlavu. :D Já si to vždy zkontroluji a mám vše placené, na mě si nepřijdou, blbé to mají důchodci co řeší vše chozením na prodejnu.
0x
Jde o to, že já prostě tohle nikdy neřešila, kdybych tu zkušenost měla z minula, tak bych věděla, že restart mobilu neudělám, protože se nepůjde automaticky připojit k Wi-Fi, mě to prostě nenapadlo, přitom mi stačilo zajít do banky a paní mi zprovoznila mobilní aplikaci a trvalo to chvilku. Tak pro příště už jsem poučená, ale já to fakt nevěděla, že se to stane, nejsem ajťák a prostě mi to nedošlo, i když zpětně je to logické.
Jste tady tak milí, prostě klasická česká mentalita, nepřejícnost a nahlašování, ještě že nejsem jako vy a nikoho nepotřebuji nahlašovat, protože mi téměř nic nevadí, jsem totiž tolerantní, ale to spoustě lidem chybí. :D
vejce - to si neberte osobně. Tento web má svá pravidla a když je někdo nezná či porušuje, tak je to zralé k nahlášení a odstranění.
To je pravda, máte pravdu. Omlouvám se, já nechápu, proč nejde do wi-fi v mobilu napsat další síť a píšu přesně název sítě co je na modemu a potom to heslo a nefunguje to, ono to chce i vyplnit další věci a tomu už nerozumím, prostě mi vadí, že to není intuitivní, když tedy nakonec název sítě i heslo vím a stejně je mi to k ničemu, protože můj mobil ten název sítě nikdy vůbec nevidí.
Je fakt, že bych mohla dát dole ve vchodě a v supermarketech inzerát, že potřebuji zprovoznit wi-fi v mobilu, jen nevím, kolik za to mám nabídnout. Ale kapku mám obavy zvát k sobě do bytu někoho cizího, když nebudu vědět čeho je schopný. Když tu wi-fi platím spolu s pevným internetem v bytě, tak se to musí zprovoznit v mém bytě a asi to nejde někde u bytu na chodbě? Protože tam ta wi-fi asi nedosahuje? A jak se dá zjistit jak daleko dosahuje wi-fi, kterou si platím?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.