Nejste přihlášen/a.
vždy jsem zobrazoval skryté složky přes nějaou složku a tam NASTROJE - MOŽNOSTI SLOŽKY - ZOBRAZENÍ - ZOBRAZIT SKRYTÉ SLOŽKY a začas sem to vrátil z5 ale ted když to dam tak se to neaktivuje a složky jsou i po kliknutí na POUŽÍT pořád skryté
když vpnu a zapnu okno s tim nastavením je to tam vypnuté
a také v koši se mi při zobrazení - MINIATURY neoběvuje nazev souboru
Vyčistila bych počítač CCleanerem vč. opravy registru, proskenovala Spybot Destroy nebo SpywareTerminatorem, udělala kontrolu antivirem a MalwareBytes
Programy najdeš třeba tady
doplněno 01.05.09 17:53:MalwareBytes jak jsem zjistila nemá přímý link na stažení, máš ho tedy tady, kdybys to chtěl stahovat
Neudělá to s kompem nic nerad bych ho domrvil protože už se to jednou stalo a měl sem na něho dlouho zaracha.
PROTOŽE ZASAH DO REGISTRU JE ZASAH DO REGISTRŮ :D
Používám CCleaner už asi 3 roky a nikdy mi nic neudělal, tím ale nechci říct, že se to nemůže stát.
Před úpravou registru ti program nabídne vytvoření zálohy, tak ji udělej. Záloha je vytvořena jako registrační položka, pokud bys chtěl stav vrátit, jen na ni poklepeš a potvrdíš zápis do registru. Navíc poslední verze CCleaneru má i funkci Obnovení systému
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.