Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB na přední straně PC

Od: nomohakon® odpovědí: 7 změna:
Poraďte dobří lidé kde koupit kus plastu do díry po dvd mechanice se 4-6 konektory usb 2.0 a 2-3 kabely do konektorů na základní desce (žádný hub/switch/nejaká jiná chytrost). Bez čtečky karet, bez audia, bez usb 3.0 nebo usb-c.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Poslední je 4x USB 2.0
a.aliexpress.com/...
hodnocení

Asi už slepnu... ovšem teď mi můj čerstvý účet zablokovali.

ml
hodnocení

2x

Dřív to bylo normálně dostupné, byť hodně drahé na můj vkus. Pak začly za podobné ceny dělat právě i se vším možným navíc, což bylo skoro za stejné ceny. Většinou teda spíš do díry po disketovce.

Schválně koukám a nabídka teda nic moc, akorát tohle mironet.cz/... do díry po disketovce (nevím jak cena, mě to přijde dost). Jak tak listuju, tohle by mohl být dobrý polotovar pro kutilské výrobky mironet.cz/... . Ještě koukám na Suntech, ti občas mají různé relikty, no mají celkem levně suntech.cz/... , ale zase do 3.5 palce.

Kdysi, když jsem skládal počítač, tak jsem se rozhodoval, jestli hot-swap slot pro sata (se dvěma USB3) nebo právě nějaký ten megapanel s několika USB (2 i 3 a několika jen nabíjecími). Skříň měla jen 5.25 otvory, na 3.5 byla dodaná redukce, ale to by se mi moc nelíbilo, v redukci by to slušelo tak maximálně disketovce. A tehdy byl právě dost velký výběr i jenom samotných USB, kromě toho se spoustou kravin (regulace větráků, displeje).

riva
hodnocení

0x

Asi v Číně aliexpress.com/...

hodnocení

To je zrovna to co nehledám. Ale díky za snahu.

hodnocení

0x
Něco takového?
usb-huby.heureka.cz/...
doplněno 06.04.25 13:23: Jinak nemusíte do Číny, viděl sem je i na Allegru.
hodnocení

Malé (3,5 místo 5,25), chytré (3.0 nebo víc, možná i s čipem, a určitě s regulátorem u těch zelených). Vyřeším to kutilsky, díky za snahu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]