Nejste přihlášen/a.
Dřív to bylo normálně dostupné, byť hodně drahé na můj vkus. Pak začly za podobné ceny dělat právě i se vším možným navíc, což bylo skoro za stejné ceny. Většinou teda spíš do díry po disketovce.
Schválně koukám a nabídka teda nic moc, akorát tohle mironet.cz/... do díry po disketovce (nevím jak cena, mě to přijde dost). Jak tak listuju, tohle by mohl být dobrý polotovar pro kutilské výrobky mironet.cz/... . Ještě koukám na Suntech, ti občas mají různé relikty, no mají celkem levně suntech.cz/... , ale zase do 3.5 palce.
Kdysi, když jsem skládal počítač, tak jsem se rozhodoval, jestli hot-swap slot pro sata (se dvěma USB3) nebo právě nějaký ten megapanel s několika USB (2 i 3 a několika jen nabíjecími). Skříň měla jen 5.25 otvory, na 3.5 byla dodaná redukce, ale to by se mi moc nelíbilo, v redukci by to slušelo tak maximálně disketovce. A tehdy byl právě dost velký výběr i jenom samotných USB, kromě toho se spoustou kravin (regulace větráků, displeje).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.