Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 nebo t-mobile

Od: jirinka odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,platím za net o2 přes 600 včetně splátky 35 Kč měsíčně za modem.
Připadá mi to drahé, v dome chodil t-mobile a nabízel net na první rok za 200 Kč. Je jasné,že to pak zdraží.
Máte k tomu nějaké nápady?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

2024
hodnocení

0x
Také mi to připadá drahé.
Je ale otázka, jaké máte další možnosti ve vaší lokalitě, jakou potřebujete rychlost atd.
Já za 399Kč měsíčně mám 400/50 optiku. Ale někdo tu možnost nemá, někdo může mít vyšší rychlost, někdo bude mít levnější cenu.

hodnocení

0x
Drahé to je. Já platím 300kč za 100/100. A ujasnil bych si nejdřív cenu, až nebude za zvýhodněnou sazbu. Odhaduju kolem 400kč. Je možné, že když pohrozíš odchodem a zadáš výpověď, o2 něco sleví rovnou.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, někdy je lepší si raději připlatit a mít internet rychlý, bez výpadků a neomezený. Mám od O2 drahý/jistý (5G), ale zcela bez problémů. Kdyby u nás v domě chodil T-Mobile, tak mu neotevřu (rád se rozhoduji pomalu a bez nátlaku). Vy, když chcete změnu si počkejte, až bude domem procházet třeba i Vodafone . Zdravím!

liska5
hodnocení

0x

Já jsem od T- Mobile odešla před několika lety, protože mi zrušili můj tarif a vnucovali dvojnásobně drahou novinku. Teď jsem u Vodafone, zatím dobrý.

hodnocení

0x

zdravím ,

napište vaší adresu tady mapainternetu.cz/... ukaže vám to jáci poskytovatele a na jaké technologii u vás jsou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]