Dobrý den,platím za net o2 přes 600 včetně splátky 35 Kč měsíčně za modem. Připadá mi to drahé, v dome chodil t-mobile a nabízel net na první rok za 200 Kč. Je jasné,že to pak zdraží. Máte k tomu nějaké nápady?
Také mi to připadá drahé. Je ale otázka, jaké máte další možnosti ve vaší lokalitě, jakou potřebujete rychlost atd. Já za 399Kč měsíčně mám 400/50 optiku. Ale někdo tu možnost nemá, někdo může mít vyšší rychlost, někdo bude mít levnější cenu.
Drahé to je. Já platím 300kč za 100/100. A ujasnil bych si nejdřív cenu, až nebude za zvýhodněnou sazbu. Odhaduju kolem 400kč. Je možné, že když pohrozíš odchodem a zadáš výpověď, o2 něco sleví rovnou.
Dobrý den, někdy je lepší si raději připlatit a mít internet rychlý, bez výpadků a neomezený. Mám od O2 drahý/jistý (5G), ale zcela bez problémů. Kdyby u nás v domě chodil T-Mobile, tak mu neotevřu (rád se rozhoduji pomalu a bez nátlaku). Vy, když chcete změnu si počkejte, až bude domem procházet třeba i Vodafone . Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.